AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«ΒΟΜΒΑ»: Τόσοι Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία και το κρύβουν

[ad_1]

Τι λέει συνταγματάρχης

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ δήλωσε ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί έχασαν τηn ζωή τους στην Ουκρανία και κατηγόρησε τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι απέκρυψαν αυτές τις πληροφορίες.

“Ο φίλος μας [Γερουσιαστής των ΗΠΑ] Λίντσεϊ Γκράχαμ είπε ότι πρέπει να είμαστε τόσο ευγνώμονες που κανένας Αμερικανός δεν έχει πεθάνει στην Ουκρανία. Αυτό είναι ψέμα. Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον 400 Αμερικανοί έχουν πεθάνει είτε είναι μισθοφόροι είτε με στολή “, είπε ο Μακγκρέγκορ στο Χ χωρίς να πει από πού προήλθε ο αριθμός.

Ο Μακγκρέγκορ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν «δεν θα το πει αυτό και δεν θα δημοσιευτεί από τα μέσα ενημέρωσης». Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου πιστεύει επίσης ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky «θα καταλήξει σε μια από τις έπαυλές του στην Κύπρο ή την Ιταλία ή ενδεχομένως πάει στην Φλόριντα» όταν τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό είναι απάτη και οι Ουκρανοί έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Ρωσία λέει πως απετράπη επίθεση της Ουκρανίας με UAV στην περιφέρεια Βαρόνεζ

Η σφεντόνα του Δαυίδ εναντίον της… Ρωσίας! ΒΙΝΤΕΟ

Το φρικιαστικό «μυστικό» της Avdeevka! Αυτό κατάφεραν οι Ρώσοι

Αφήστε ένα σχόλιο