AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Αγ«Χ»ώθηκε ξανά! (vids)

[ad_1]

Ο Βόλος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο, ισοφάρισε ισάριθμες (Γκαρσία, Γκλάβτσιτς), όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-2) και να πάρει μεγαλύτερη ανάσα παραμονής. Αθανασίου και Αντζιέλσκι τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Από ωραίος… μοιραίος στο πρώτο ημίχρονο ο Αθανασίου

Στα πρώτα λεπτά δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες μέχρι το 18ο λεπτό, όταν ο Βόλος απείλησε με τον Καλογερόπουλο όμως η κεφαλιά του, βρήκε σε παίκτη του Ατρομήτου και ανάγκασε τον Μαρκετζιάνι σε μία δύσκολη επέμβαση.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά, ήρθε η αντεπίθεση του Ατρομήτου, όπου ο Αγκιμπού Καμαρά βρήκε τον Αντζιέλσκι, εκείνος μοίρασε ωραία στον Αθανασίου, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κόβατς έκανε αρκετά ασταθή απόκρουση.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να χτυπήσει τους γηπεδούχους με αντεπιθέσεις όταν όμως έφτανε στο 3ο μισό, δεν εκμεταλλευόταν τις στιγμές που είχε, όπως για παράδειγμα ο Βρακάς στο 37′ που άργησε να σουτάρει.

Εν τέλει ο Βόλος βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αθανασίου είχε μία μονομαχία με τον Γκαρσία στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον VAR να συμφωνεί. Ο Μαρκετζιάνι απέκρουσε σε πρώτη φάση την εκτέλεση του Γκαρσία αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ για το 1-1.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μία σημαντική ευκαιρία στο 49′ όταν ο Ντε Καμπς έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής του Ατρομήτου αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 58′ οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου μία σημντική ευκαιρία καθώς ο Ασεχνούν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Μαρκετζιάνι απέκρουσε με δάκτυλα σε κόρνερ.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 63′ με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος βρήκε χώρο στην περιοχή, έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ και ο Κόβατς έκανε εξαιρετική επέμβαση. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά σε θέση… οδηγού στο 70′. Ο Αντζιέλσκι έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιέλη και έπειτα από τσεκ του VAR, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Πολωνός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κόβατς κάνοντας το 1-2 για τους Περιστεριώτες. Ο Βόλος ανέβασε την πίεση του και βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση εκ νέου στο 81′. Συγκεκριμένα, ο Γκλάβτσιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, κάνοντας το 2-2 για την ομάδα του. Μάλιστα προσπάθησε να φτάσει και στην ανατροπή όταν ο Ασεχνούν πάτησε στην περιοχή αλλά είδε το σουτ να εξουδετερώνεται από τον Μαρκετζιάνι.

Από την άλλη ο Κόβατς μετατράπηκε σε ήρωας στο 90+4′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και είδες τον αντίπαλο πορτιέρε να αποκρούει με δυσκολία.

Περισσότερα σε λίγο…

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: O παρουσιαστής της ΕΡΤ πήρε τη φλογέρα του και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας στον «αέρα» της εκπομπής (vid)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έσβησε το όνειρο του Δουβίκα στο Κύπελλο Ισπανίας

Copa Africa: Η Νιγηρία του Τροστ Εκόνγκ απέκλεισε το Καμερούν του Μουκουντί

Αφήστε ένα σχόλιο