AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Γιάννης Στάνκογλου: Ερωτευμένος ξανά με παρουσιάστρια – Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

[ad_1]

Ο Γιάννης Στάνκογλου φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, τρία χρόνια μετά τον αθόρυβο χωρισμό του με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen.

Αυτό, τουλάχιστον, ανέφεραν στο «Happy Day», χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτονται τα στοιχεία της νέας συντρόφου του, η οποία είναι από τον χώρο των media.

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».

Φαίη Σκορδά: “Δεν είμαι εγώ”

Για την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, συζήτησαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλοντας να κάνει πλάκα, τόνισε πως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου είναι η… Φαίη Σκορδά! «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα», είπε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Φαίη Σκορδά πάντως, τόνισε κοιτώντας την κάμερα: «Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε από την πλευρά του τα εξής: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου “θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή για τη μάχη της με τον όγκο στον νωτιαίο μυελό: «Έζησα ως ανάπηρη»

Βλάπτει η οικονομική κρίση τη στοματική μας υγεία;

«Η παραλία»: Ο Χάρι αποκαλύπτει στην Υπατία τη σοκαριστική αλήθεια για το παρελθόν του


[ad_2]

Source link

Related posts

“Αν με απατήσει θα του πω ‘αγάπη μου γλυκιά, πήγαινε ζήσε με τον άλλο έρωτα'”

“Σπουδάζω, με την κόρη μου διαβάζουμε μαζί στις εξεταστικές”

Η κόρη τους παραμένει στο νοσοκομείο

Αφήστε ένα σχόλιο