AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήρε προθεσμία για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, και παραμένει υπό κράτηση.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας επίσης με δόλο άσκησε η εισαγγελέας στον 44χρονο Νορβηγό που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό σε μπιραρία στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ακόμη, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για οπλοφορία και οπλοχρησία στον κατηγορούμενο.

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήρε προθεσμία για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, και παραμένει υπό κράτηση.

Ο 44χρονος, ο οποίος εδώ και περίπου εννέα χρόνια έμενε στην Ελλάδα και ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα αλλά και στη γειτονιά, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 10:00 σήμερα συνοδευόμενος από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, φορώντας μάλιστα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο δικηγόρος του 44χρονου, Θεόδωρος Καραγιάννης, υποστήριξε μεταξύ άλλων για το μοιραίο συμβάν ότι ο εντολέας του δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα ενημερώθηκε από τον ίδιο τον δικηγόρο εχθές στις 18:30 ότι το θύμα κατέληξε.

«Αυτό που αμφισβητείται και είναι προς διερεύνηση είναι ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ενώ προς διερεύνηση είναι και η κατάσταση που ήταν, από πλευρά μέθης, η ψυχική υγεία και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ήλθε το μοιραίο χτύπημα», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

Πηγή: voria.gr

[ad_2]

Source link

Related posts

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη στο σπίτι 15 ημέρες – Η κακοποίησή της γινόταν μπροστά στα παιδιά» | Ειδησεις

Σπύρος Φωκάς: Η σύζυγός του τον αποχαιρέτησε με ένα ζεϊμπέκικο μπροστά το φέρετρό του | Ειδησεις

Σιδηροδρομικό δίκτυο: Μετά από 1,5 έτος η πλήρης αποκατάστασή του | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο