AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ

[ad_1]

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Όλοι οι δείκτες δείχνουν Παρασκευή, για τις πληρωμές των αγροτών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, χωρίς ωστόσο κάποιος να προδικάζει την ποιότητα των πιστώσεων που θα γίνουν και αφορούν στην εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης (υπόλοιπο 30%) και την πληρωμή, για πρώτη φορά φέτος, της αναδιανεμητικής, δηλαδή της ενίσχυσης που έχει προβλεφθεί για τις μικρότερες εκμεταλλεύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις βάσεις δεδομένων για τις κυριότερες πληρωμές να βρίσκονται ήδη στη διάθεση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία με τη σειρά της θα επιδιώξει, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να διερευνήσει το ποιοτικό αποτέλεσμα που εξασφαλίζουν προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και αστοχίες που θα την εκθέσουν άλλη μια φορά.

Σημειωτέον ότι για την επίμαχη εκκαθάριση των άμεσων ενισχύσεων που προαναφέρθηκαν, εργάζονται τον τελευταίο καιρό δύο ομάδες τεχνικών συμβούλων, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών και την αποτελεσματικότητα της όλης προσπάθειας. Ήδη κάποια σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σ’ αυτή την «ετερόκλητη» συνεργασία, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος των πληρωμών της Παρασκευής θα είναι κρίσιμος για πολλούς.    

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet. Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων έτους 2023 και πάλι, στις 22 Δεκεμβρίου 2023 και έως την 15 Ιανουαρίου 2024

Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στην αίτηση Α21 έτους 2023. Μετά την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος του 2023, λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2022.

Πότε πληρώνεται η 6η δόση

Η έκτη δόση για το Επίδομα παιδιού 2023 θα καταβληθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση

Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα στα ΑΤΜ

Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών

ΟΠΕΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΡΙΟ: ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21, ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ!

Πηγη ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΤΣΕΚ! ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2024 ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΩΣ 22/12/2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΟΠΕΚΑ!

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Υπό νέα αγροτική πολιορκία οι Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τρακτέρ συμβούλιο γεωργίας

Ζώνες προστασίας επιτήρησης για πρόληψη κατά της ευλογιάς των προβάτων και αιγών

Μελέτη αποκαλύπτει ανωμαλίες στα πιστοποιητικά ανταλλαγής άνθρακα

Αφήστε ένα σχόλιο