AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ηρακλής μεταγραφές: Πήρε Κωστίκα και Νεοφυτίδη, έλυσε το συμβόλαιο του Στοΐσεβιτς

[ad_1]

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τις προσθήκες των Κωστίκα και Νεοφυτίδη, αλλά και την αποχώρηση του Στοΐσεβιτς.

Ο Ηρακλής προχώρησε σε δύο προσθήκες κάνοντας δικούς του τον Νεοφυτίδη και τον Κωστίκα ενώ έλυσε την συνεργασία του με τον Στοΐσεβιτς. Ο «γηραιός» απέκτησε τον 24χρονο Γιώργο Κωστίκα για να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ (έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου) και τον 23χρονο Έλληνα αμυντικό μέσο Γιώργο Νεοφυτίδη (έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ντεμπρετσένι) για εκείνη της μεσαίας του γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κωστίκα:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο (4/9/1999) ακραίο επιθετικό, Βασίλη Κωστίκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα μας, την οποία θα ενισχύσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιζε στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, της Αταλάντης και της Καλλιθέας.

Βασίλη, καλωσόρισες! Σου ευχόμαστε υγεία και πάντα νίκες με την “κυανόλευκη” φανέλα!»

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Νεοφυτίδη:

«Ο παίκτης πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιζε στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, της Αταλάντης και της Καλλιθέας.

Βασίλη, καλωσόρισες! Σου ευχόμαστε υγεία και πάντα νίκες με την “κυανόλευκη” φανέλα!

Ο παίκτης, ο οποίος αποτέλεσε στέλεχος στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος Κ-17 και Κ-19, ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκη και αργότερα έπαιξε 5 χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Τσεχία, όπου αγωνίστηκε στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και την Ζλάτε Μοράβτσε, ενώ πριν υπογράψει στην ομάδα μας, έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με τα χρώματα της Ντέμπρετσεν.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Να έχεις υγεία και πάντα επιτυχίες με τα “κυανόλευκα”!»

Η ανακοίνωση για τον Στοΐσεβιτς:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Σέρβο αμυντικό χαφ, Νταβίντ Στοΐσεβιτς (DAVID STOJICEVIC), ο οποίος αποχωρεί από το δυναμικό της ομάδας μας.

Νταβίντ, σ’ ευχαριστούμε! Σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Χριστογεώργος

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

F1 – Έκλεστον: «Ο Χάμιλτον απέτυχε, ο Φερστάπεν θα κέρδιζε με τη Mercedes»

Αφήστε ένα σχόλιο