AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου έκλεισε 10 χρόνια δράσης και γιορτάστηκε με ένα υπέροχο γλέντι!

[ad_1]

Η Ένωση πραγματοποίησε τον Ετήσιο Χορο της μεταξύ φίλων και μελών της , στις 24 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πιθάρι studio στο Αγρίνιο .

Φέτος η χρόνια είναι επετειακή, κλείνει τα πρώτα 10 χρόνια της Ενωσης από την ίδρυση της και γιορτάστηκε με ένα υπέροχο γλέντι το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

“Ευχαριστουμε όλους όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και μας δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους !!!! Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι της Ένωσης , εκπρόσωποι από συλλόγους της περιοχής όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος”, Ο Χορευτικος και λσογραφικος συλλογος Παναιτωλιου <<Αιτωλος>> , ο Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημ. σχολείου Παναιτωλίου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου- Ξηρομέρου – Ευρυτανίας “Σταυραετοί Αγράφων”, Πολιτιστικός όμιλος Καινούργιου << οι Θεστιεις>>, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αγρινίου “Το Παλαιόκαστρο”, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου, Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου, και πολλοί άλλοι. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Γεωργία Μπόκα και Γιάννης Βασιλείου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λευτέρης Γερνάς και της Κοινότητας Αγρινίου Κώστας Μποκώρος, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, ο Δημήτρης Σμυρλής ως εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του υπ. βουλευτή Αιτ/νίας Δ. Κωσταντόπουλου, η τοπ. σύμβουλος Αγίου Κωσταντίνου Αγρινίου Χριστίνα Ροδίτη, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου Σοφία Παπακωνσταντίνου” αναφέρει ο σύλλογος.

Related posts

Δράσεις της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας για τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών

aitoloakarnanianews

«Δήλωνε αυτόπτης μάρτυρας» – Πώς επιχείρησε να κρύψει την εμπλοκή του ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη

aitoloakarnanianews

Βάνα Πατρινού: “Να μην κλείσει στο Ευνηνοχώρι το Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ ”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο