AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από την Κατερίνα, είναι αφελής”

[ad_1]

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2024, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι.

Κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σωτήρης Λαμάι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να «παραδώσει» τα όπλα στο αγώνισμα με τον Σταμάτη αλλά και το γύρισμα της μπιφτέκας από τους κόκκινους.


Ο Σταμάτης έτρεμε όλη την ώρα

«Έπαιξα καθαρά με ό,τι είχε η ψυχή μου μέσα μου. Ο Σταμάτης έτρεμε όλη την ώρα. Με το πού χτύπησε ήταν στεναχωρημένος, προβληματισμένος. Τον έβλεπα και μαράζωνα μαζί του. Τον έπιασα και του είπα “Μέχρι εδώ ήταν, έφτασε η ώρα μου. Ήρθε η στιγμή να πάω στον γιο μου”», είπε αρχικά ο Σωτήρης Λαμάι.


Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

«Νομίζω το γλίτσας το κρατάω σε εισαγωγικά λίγο. Δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω, όσον αφορά στο παιχνίδι μπορεί να είναι. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί, είναι κοντά στον δικό μου τρόπο σκέψης. Ο Φάνης έχει βρει το παιχνίδι γιατί έχει φύγει ο Λαμάι αλλιώς», ανέφερε στη συνέχεια ο Σωτήρης Λαμάι.


Η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από την Κατερίνα

«Την μπιφτέκα την γυρίζει η Αγία Τριάδα. Νομίζω ότι η Ασημίνα, Δαλάκα και Αλέξης τόση μπιφτέκα δεν έχω ξαναδεί. Αν κάποιος έχει ανάγκη από ψήστες, έχω την Αγία Τριάδα. Η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από την Κατερίνα, πιο αφελής και παρορμητική. Η Κατερίνα είναι εγκέφαλος, αυτό είδα. Είναι πανέξυπνη, το ξέρει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα. Ο Τζέιμς με βοήθησε πολύ, είναι φίλος μου χρόνια. Αν έμενα αυτό που θα γινόταν δεν θα είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση», κατέληξε ο Σωτήρης Λαμάι σχολιάζοντας τους παίκτες του Survivor 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


[ad_2]

Source link

Related posts

Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάνια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Η γιν-γιανγκ σούπα!!! Μένουν όλοι «παγωτό» με το ΒΙΝΤΕΟ

Κάνουν ίσως το πιο ανώφελο τατουάζ που έχουμε δει, vid

Αφήστε ένα σχόλιο