AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση για φρούτα και λαχανικά Freskon 2024 έρχεται στις 11-13 Απριλίου

[ad_1]

Tο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Freskon έχει ως στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών φρέσκων προϊόντων, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών τους και τη διεύρυνση συνεργασιών του κλάδου, μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.

Στη φετινή διοργάνωση της Freskon, η Πολωνία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στο Περίπτερο 13 (Stand 37), αφού κατέχει εξέχουσα θέση στην παραγωγή και τις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Η Πολωνία αποτελεί σημαντικό ευρωπαϊκό παραγωγό θερμοκρασιακών φρούτων και λαχανικών με τους Πολωνούς καλλιεργητές να διαθέτουν εμπειρία «αιώνων» στην παραγωγή των καλύτερων προϊόντων. Επωφελούνται από την εξειδίκευση της παραγωγής, την ανάπτυξη νέων ποικιλιών και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Βάσει της γνώσης που κληρονομείται από γενιά σε γενιά και την καλλιέργεια σε άρτιες περιβαλλοντικές συνθήκες, τα πολωνικά φρούτα και λαχανικά είναι ευρέως γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την υψηλή ποιότητά τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Χονδρέμποροι Φρούτων & Λαχανικών, Εισαγωγείς/Εξαγωγείς, Έμποροι Λιανικής, Αλυσίδες Super Market (ελληνικές & ξένες), Εταιρίες Logistics, Εταιρίες Συμβούλων, Εταιρίες Πιστοποίησης.

Είσοδος ελεύθερη μόνο σε επαγγελματίες, κατόπιν εγγραφής  



Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.freskon-expo.gr/

[ad_2]

Source link

Related posts

Η φρεγάτα «Κουντουριώτης» και το υποβρύχιο «Ματρώζος» συμμετείχαν σε νατοϊκή άσκηση

Συναρπαστικές ευκαιρίες για τις εξαγωγές νοτιοαφρικανικών χρυσών ακτινιδίων στην Ευρώπη προβλέπονται για το 2024

Αυθεντική γεύση στο terroir της Αμφιλοχίας

Αφήστε ένα σχόλιο