AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Η μήνυση επιχειρηματία κατά εκδότη και οι κρίσεις Αρχηγών


Μεγάλο σούσουρο στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘ έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento για μήνυση που κατέθεσε επιχειρηματίας κατά εκδότη με την κατηγορία του εκβιασμού. Το σούσουρο δεν έχει να κάνει με τον επιχειρηματία αλλά με τον εκδότη, ο οποίος φέρεται να έχει πολλά πάρε δώσε με τον Χολαργό και τα μέσα ενημέρωσης του όχι μόνο στήριζαν συγκεκριμένο Αρχηγό, αλλά και επιχείρησαν πολλές φορές να «εκτελέσουν» όσους του άσκησαν κριτική.  Με τη γνωστή μέθοδο που λέει «μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία». Ένα παραμύθι δηλαδή με μπόλικη δόση συκοφαντίας….

Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτής της δικαστικής διαμάχης, η αποκάλυψη της οποίας έρχεται λίγες εβδομάδες πριν ο κ.Δένδιας ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη σύνθεση της στρατιωτικής ηγεσίας, στην οποία αναμένονται αλλαγές. Το ερώτημα είναι αν το Μαξίμου θα του επιτρέψει να είναι σαρωτικές όπως επιθυμεί . Υπάρχει βεβαίως και ένα ακόμη ζήτημα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μετά από την αποστρατεία του Α/ΓΕΕΘΑ, θα τοποθετηθεί σε θέση του ΥΠΕΘΑ. Το επιτελείο Δένδια, αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο καθώς θεωρεί ότι επιλογές που έγιναν τους τελευταίους μήνες προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο προφίλ του ΥΕΘΑ, χωρίς να έχει την ευθύνη. 

Πάντως σε κάποια γραφεία στο Χολαργό ανησύχησαν με το δημοσίευμα του Documento για τη μήνυση του επιχειρηματία περισσότερο και από τα δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Source link

Related posts

Συρία: Οι αμερικανικές βάσεις στην Συρία έχουν δεχθεί 23 φορές επιθέσεις τις περασμένες εβδομάδες

Τι δείχνουν οι αλλαγές στο τουρκικό ΥΠΕΞ

aitoloakarnanianews

Κόλαση πυρός στη Γάζα, οι ΗΠΑ λένε ότι δεν συμμετέχουν και βάσεις τους δέχονται επίθεση στη Συρία!

Αφήστε ένα σχόλιο