AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Η μητέρα θύματος στα Τέμπη που συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Κάποιοι έπρεπε να είναι φυλακή» (vid)

[ad_1]

Η πρόεδρος Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων, Ιωάννα Καρυστιανού, μίλησε στους «Αταίριαστους» για τα λόγια της που συγκλόνισαν στην εξεταστική επιτροπή και την τραγωδία των Τεμπών.

Γροθιά στο στομάχι ήταν η κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών. Η μητέρα, η οποία είναι μητέρα θύματος και πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών θυμάτων στην εισαγωγική της τοποθέτηση έβαλλε κατά της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του τότε υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Παραμένει κρυμμένος ελπίζοντας να σωθεί».

Σήμερα, η μητέρα που έχασε το παιδί της στην τραγωδία των Τεμπών μίλησε στους «Αταίριαστους» και εξέφρασε την γνώμη της για τους υπαίτιους της τραγωδίας. «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα έπρεπε να είναι προφυλακιστέοι και όχι να είναι στις θέσεις τους να λειτουργούν ακόμη στις υπηρεσίες τους, να μπορούν να αλλοιώσουν ότι τους βολεύει και φυσικά ο υπουργός να έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του σε υποψηφιότητα».

Η Μαρία Καρυστιανού συγκίνησε λέγοντας πως η ζωή μετά το δυστύχημα δεν είναι η ίδια: «Εμάς το σπιτικό μας έκλεισε, η Χαρά χάθηκε, ο στόχος ζωής χάθηκε. Πολλοί από εμάς έχουν και άλλα παιδιά αλλά η ζωή δεν είναι ίδια για κανένα από εμάς και είναι πολύ επώδυνο».

[ad_2]

Source link

Related posts

Θάντερ – Τίμπεργουλβς 101-107: Ματσάρα play-offs και κορυφή για Μινεσότα (vid)

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος

Έτοιμο για χουλιγκανισμούς το KTM 790 Duke του 2024 (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο