AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Η Μπαντόσα με δάκρυα αποσύρθηκε και από το Ντουμπάι

[ad_1]

Η Πάουλα Μπαντόσα αποχώρησε σε ένα ακόμα παιχνίδι της εξ αιτίας των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην πλάτη, πριν από μερικές εβδομάδες ήταν στην Ταϊλάνδη, τώρα στο Ντουμπάι.

Η Πάουλα Μπαντόσα προσπαθεί να επανέλθει, όμως είναι φανερό ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στην πλάτη από την περσινή σεζόν.

Η 26χρονη Ισπανίδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα της με την Ελβετίδα, Λουλού Σουν για τον 1ο γύρο στο 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου σετ, που κατέκτησε η αντίπαλός της με 6-4 η Μπαντόσα αποσύρθηκε από το παιχνίδι. Με απλανές βλέμμα η Ισπανίδα έκατσε στην καρέκλα της, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Είναι η δεύτερη περίπτωση για την Μπαντόσα που αποχωρεί από αγώνα της μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς το ίδιο είχε συμβεί στις 31 Ιαναουαρίου στο τουρνουά της Ταϊλάνδης. Για την Μπαντόσα αυτό ήταν το 9ο παιχνίδι της μέσα στο 2024.


[ad_2]

Source link

Related posts

Γκάλης: Όταν ο Θεός έκανε το ντεμπούτο του με τον Άρη (vid)

ΑΤP Finals: Η στιγμή που ένα… ΧL μπαλάκι, προκάλεσε τρομάρα στην Pala Alpitour arena (vid)

Αυτή είναι η Aϊτάνα Λόπες: Tο μοντέλο που δημιουργήθηκε με Τεχνητή Νοημοσύνη και οι δημιουργοί του κερδίζουν 4.000 ευρώ τον μήνα

Αφήστε ένα σχόλιο