AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία τους μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

[ad_1]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, γι΄αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ιδιαίτερα μετά τον γάμο τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να υποδεχτούν στην ζωή το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί η επισημοποίηση της εγκυμοσύνης της γυμνάστριας να μπέρδεψε κάποιους, οι οποίοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού, περιμένουν κοριτσάκι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, γι΄αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ιδιαίτερα μετά τον γάμο τους.

Η ανάρτηση του Ντάνου

Σήμερα ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψή του στο γραφείο ενός καλού του φίλου, ενώ μαζί του βρισκόταν και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την μέλλουσα μανούλα σε ολόσωμη φωτογραφία από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα.

Μέχρι στιγμής η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει αρκετά, η ίδια όμως έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Έτσι κάνουν μπάνιο στη Ρωσία, vid

Σε ποιον ημιτελικό θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν θες να τραγουδήσεις αλλά η φύση σε σαμποτάρει

Αφήστε ένα σχόλιο