AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Η Husqvarna μειώνει την τιμή της Svartpilen

[ad_1]

Ακόμα πιο δελεαστικό κάνει η Husqvarna την απόκτηση του vintage Svartpilen 401.

Όταν η Husqvarna παρουσίασε πριν από μερικά χρόνια τη σειρά Svartpilen ίσως και οι ίδιοι οι άνθρωποι της σουηδικής μάρκας να μην περίμεναν ότι θα δημιουργήσει μια νέα τάση στο παγκόσμιο στερέωμα των δύο τροχών. Το Svartpilen 401 έγινε το σημείο αναφοράς για πολλές μοτοσικλέτες που ακολούθησαν αντιγράφοντας την φιλοσοφία της μοτοσικλέτας.

Η Husqvarna μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. κάνει πιο δελεαστική την απόκτηση της Svartpilen 401 μειώνοντας την τιμή κατά 500 ευρώ. Μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα η μοτοσικλέτα του 2023 θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 6.080 ευρώ σε σχέση με τα 6.580 ευρώ που είχε μέχρι τώρα.

Husqvarna

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία της εταιρείας με την Santander Consumer Finance για ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Επιπλέον της Svartpilen η Πέτρος Πετρόπουλος μειώνει τις τιμές και σε δημοφιλή μοντέλα της KTM. Τα 125 Duke, 390 Duke και 390 Adventure έρχονται πλέον με ακόμα πιο προσιτές τιμές με την προσφορά να ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

KTM

Η Husqvarna Svartpilen 401 είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 373 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 44 ίππους. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα το οποίο συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις της WP. Στο εμπρός μέρος συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 43mm και πίσω ένα μονό αμορτισέρ. Τα φρένα είναι της ByBre με έναν δίσκο 320mm εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα, ενώ ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος της PASC.

Husqvarna

[ad_2]

Source link

Related posts

United Cup: Νίκη για τον Καναδά στην πρεμιέρα του ομίλου της Ελλάδας

Άρης: Το 1/5.5 των Φαμπιάνο-Μορόν χάνεται μπροστά στο 1/16 των υπολοίπων

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο