AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Η Revolut ετοιμάζει πακέτα κινητής για όσους ταξιδεύουν στην Μ. Βρετανία

[ad_1]

Η Revolut μπαίνει και στο χώρο των πακέτων κινητής για την αγορά της Μ. Βρετανίας.

H Revolut αποκάλυψε τα σχέδιά της να μπει και στο χώρο των πακέτων κινητής τηλεφωνίας, θέλοντας έτσι να διευρύνει τον χαρακτήρα του app της. Η γνωστή εταιρεία fintech θα προσφέρει συνδέσεις μέσω eSIM, δηλαδή ψηφιακών καρτών συνδέσεων που μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας μέσα από το app της, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πάει σε κάποιο κατάστημα.

Όσοι είναι στο βασικό πακέτο της εταιρείας θα μπορούν να αποκτήσουν χωρίς συνδρομή το απλό πλάνο που δίνει πρόσβαση στο interent μόνο για την εφαρμογή Revolut, έτσι ώστε πχ. ένας ταξιδιώτης να μπορεί ακόμη και χωρίς σύνδεση να μπει στην Revolut, να προσθέσει χρήματα μέσω κάρτας του ή και να αγοράσει κάποιο άλλο πακέτο δεδομένων.

Όσοι είναι πελάτες στο πακέτο Ultra θα έχουν δωρεάν 3GB δεδομένων που θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Η συνεργασία αφορά την Μ. Βρετανία, καθώς το θέμα του roaming έχει πέσει ξανά στο τραπέζι και προβληματίζει ταξιδιώτες και παρόχους.

Αυτό, γιατί η χώρα δεν είναι πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αρκετές εταιρείες προσφέρουν σύνδεση στο διαδίκτυο με ημερήσια χρέωση περιαγωγής και όχι δωρεάν όπως μέχρι πριν λίγο καιρό.

Για τα δεδομένα και την σύνδεση στο διαδίκτυο, η Revolut συνεργάζεται με την 1Global (παλιότερα γνωστή ως Trusphone).

[ad_2]

Source link

Related posts

Αποχώρησε από τον Λεβαδειακό ο Λούα Λούα

Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ, επεισόδια: Συναντήσεις και λήψη μέτρων από τον ΠΑΣΠ κατά των επιθέσεων

Κόρινθος: «Δεν μπορούμε άλλο, αφήνουμε αυτούς που έβαλαν αόρατα ευρώ»

Αφήστε ένα σχόλιο