AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Θετικές επιδόσεις για την συνολική παραγωγή ιταλικού τυριού τον Ιανουάριο

[ad_1]

Η συνολική παραγωγή τυριού ήταν μειωμένη κατά 1,2% σε σχέση με πέρυσι και 0,5% κάτω από το Δεκέμβριο στους 540.000 τόνους.  Στις επιδόσεις αυτές δεν περιλαμβάνει το τυρί cottage.  Τα τυριά ιταλικού τύπου ανήλθαν σε 228.000 τόνους, που ήταν 0,7% πάνω από το προηγούμενο έτος, αλλά 1,1% χαμηλότερα από τον Δεκέμβριο.  Η παραγωγή τυριών αμερικανικού τύπου ανήλθε σε 213.600 τόνους, μειωμένη κατά 5,5% σε σχέση με το 2023 και 1,9% κάτω από τον Δεκέμβριο.

Σε σύγκριση με το 2023, η παραγωγή μη λιπαρού ξηρού γάλακτος σε σκόνη μειώθηκε κατά 20,4% σε 63.050 τόνους.  Η παραγωγή αποβουτυρωμένου γάλακτος σε σκόνη αυξήθηκε κατά 27,7% σε 25.800 τόνους.

Τα κατεψυγμένα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το σερμπέτι, το παγωμένο γιαούρτι και το παγωτό, παρουσίασαν επίσης όλα χαμηλότερη παραγωγή σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πτώσης συνέχεια στην παραγωγή χοιρινού κρέατος στην Ε.Ε, υπό πίεση οι τιμές

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά το Κτήμα Γκιρλέμη επεκτείνει την γκάμα του

Μέχρι 1η Απριλίου η καταχώρηση παραδόσεων για λήψη συνδεδεμένων

Αφήστε ένα σχόλιο