AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον εκφράζονται φόβοι πως κάτι του έχει συμβεί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι. Τα ίχνη του αγνοούνται από την Πέμπτη και οι αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Στις αστυνομικές Αρχές του Μεσολογγίου έχει οδηγηθεί ένας 50χρονος άντρας, ο οποίος εξετάζεται για την υπόθεση του, καθώς φέρεται να ήταν ο τελευταίος που τον είδε.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου εντάχθηκαν στις επιχειρήσεις κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αλλά και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου, καθώς εκεί καταγράφεται το τελευταίο στίγμα από το κινητό του.

Ο 50χρονος που εξετάζεται από τις αρχές φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή των παλιών ΤΕΙ και ορισμένες πηγές αναφέρουν πως οι ίδιοι γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς κυνηγούσαν μαζί.

Από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον εκφράζονται φόβοι πως κάτι του έχει συμβεί. Το απόγευμα του Σαββάτου αναρτήθηκε από φίλους και συγγενείς φωτογραφία του 31χρονου, η οποία συνοδεύτηκε από το εξής κείμενο:

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση».

[ad_2]

Source link

Related posts

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ | Ειδησεις

“Έφυγε” ο εφοπλιστής Στάθης Κουλουκουντής | Ειδησεις

Οι αγρότες αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο