AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ορθοδοξια

Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην Pemptousia TV

Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην Pemptousia TV

Η ιεραποστολή ήταν το κεντρικό θέμα στο Αρχονταρίκι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, στο Κέντρο Πιερίδα από την Ιεραποστολική Στέγη, κατά την οποία μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με θέμα: «Αγιορείτικα μηνύματα».

O Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος ενημέρωσε για την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου στην Τανζανία, ενώ προβλήθηκε και ντοκιμαντέρ σχετικό με την Ιεραποστολή.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος ως εκπρόσωπος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιου και ο Χαράλαμπος Μεταλλίδης Πρόεδρος Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Ιερομόναχος π. Εφραίμ της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Ολύμπου.

Παρακολουθήστε το Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι στo on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

(Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

Source link

Related posts

Η πρώτη του τοποθέτηση μετά την ψήφιση – Thestival

Στήν ἐποχή μας οἱ γονείς ἔχουν πεισθεῖ, πώς προσφέρουν καλές ὑπηρεσίες στά παιδιά τους, ἀποκλείοντάς τα ἀπό τό ἐκκλησιαστικό γεγονός

Ορθόδοξος ιερέας στην Οδησσό γλιτώνει τον θάνατο την τελευταία στιγμή, vid

Αφήστε ένα σχόλιο