AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΚΑΕ Άρης: «Καταδικάζουμε κάθε παρεκτροπή… αφαιρείται το εισιτήριο διαρκείας του φιλάθλου που απομακρύνθηκε στον αγώνα με το Μαρούσι»

[ad_1]

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην απόφαση αφαίρεσης του εισιτηρίου διαρκείας του φιλάθλου ο οποίος αποβλήθηκε από τον πρόσφατο αγώνα με το Μαρούσι ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δεχθεί οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη διάρκεια του αγώνα με το Μαρούσι όταν ένας φίλαθλος του Άρη παρεκτράπηκε λεκτικά προκαλώντας την έντονη ενόχληση των διαιτητών. Οι τελευταίοι απαίτησαν την απομάκρυνσή του κι αυτό έγινε μετά από ενέργειες της ΚΑΕ Άρης η οποία μάλιστα ανακοίνωσε την οριστική αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του!

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea είναι διαχρονικά αντίθετη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά φιλάθλου, η οποία εκφεύγει του φίλαθλου πνεύματος. Η ανοχή της είναι μηδενική ακόμη και στην εκφορά λόγου φιλάθλου, που δύναται να εκληφθεί ως παραβατική συμπεριφορά, έστω και εάν αυτή μπορεί να παρερμηνευτεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καταδικάζει απερίφραστα ακόμη και την λεκτική παρεκτροπή και οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνει, την οριστική αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, απομακρύνθηκε άμεσα από τους υπεύθυνους του ΑΡΗ Midea, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρούσι την 10-3-2024, κατόπιν σύστασης του διαιτητή, και απαγορεύει εφεξής την είσοδό του στο «Nick Galis Hall», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κρητικός άφησε οργισμένο σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε άθλια σε δρόμο του Ηρακλείου

Ο γάμος της δεκαετίας: Οι 1.200 καλεσμένοι, τα 2.500 πιάτα και οι διάσημοι που θα παρευρεθούν (vid)

F1 – Φερστάπεν: «Όταν πιέσεις έστω και λίγο, χάνεις τον έλεγχο»

Αφήστε ένα σχόλιο