AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Καινούργιος CEO της Cargill ο Brian Sikes

[ad_1]

Ο Sikes διαδέχεται τον Dave MacLennan, ο οποίος θα αποσυρθεί από τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cargill στο τέλος του 2023.

Ο Sikes ξεκίνησε την καριέρα του στην Cargill το 1991 και διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τον Ιανουάριο του 2023. Είναι ο 10ος CEO στην ιστορία των 158 ετών της Cargill και είναι γνωστός για τη σταθερή του εστίαση στους ανθρώπους και τον πολιτισμό, καθώς και για τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη που οδηγείται από τις ανάγκες των πελατών.

“Είναι τιμή μου να εκλεγώ πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και είμαι βέβαιος ότι οι καλύτερες μέρες για την εταιρεία μας και οι μεγαλύτερες συνεισφορές της βρίσκονται μπροστά μας”, δήλωσε ο Sikes.

“Μπαίνω σε αυτόν τον ρόλο από μια θέση ισχύος χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες και την οραματική ηγεσία του Dave ως εκτελεστικού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Αναδιαμόρφωσε τον ιστό της Cargill και δημιούργησε μια σταθερή βάση, ένα επιχειρηματικό μοντέλο και μια κουλτούρα που μας τοποθετεί για μακροπρόθεσμη επιτυχία”.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αγροτικό συλλαλητήριο: Ολοένα και περισσότερα τρακτέρ στο Σύνταγμα 

Υψηλές εγχώριες τιμές προωθούν τις εισαγωγές κερασιών από τη Χιλή στην Ευρώπη

Οι εκτιμήσεις τιμών στην αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου το 2024

Αφήστε ένα σχόλιο