AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Καιρός- Meteo: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και βροχές σήμερα | Ειδησεις

[ad_1]

Η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον σημερινό καιρό, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη Μακεδονία. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια τμήματα, ενώ μετά το μεσημέρι θα επηρεάσουν περιοχές της κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και της βόρειας Εύβοιας. Τοπικές βροχές αναμένονται και στην Κρήτη, κυρίως στα ορεινά της τμήματα.

Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, στο βόρειο Ιόνιο και αργότερα στη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου και στα παράκτια τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης, η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για αύριο κατατάσσεται στην κατηγορία 3 (σημαντική).

Το εκτιμώμενο ύψος βροχής για επιλεγμένα τρίωρα των απογευματινών και βραδινών ωρών της Τρίτης παρουσιάζεται στους παρακάτω χάρτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

[ad_2]

Source link

Related posts

Google: Τι έψαξαν οι Έλληνες το 2023 – Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις | Ειδησεις

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξετάσεων εισαγωγής σε πρότυπα, πειραματικά και εκκλησιαστικά σχολεία | Ειδησεις

Γιώργος Λαμπάτος: Άλλαξε η ζωή του -Ποιος ηθοποιός του έδωσε σπίτι να μείνει | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο