AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρμιώτισσα: Για ένα ημίχρονο μπορούσε κόντρα στον Άρη

[ad_1]

Δεν είχε εύκολο έργο η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, στο εκτός έδρας παιχνίδι της για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, και αυτό το γνώριζε από πριν ότι ήταν αρκετά δύσκολη η αποστολή της κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Δεν τα κατάφερε στο χθεσινό παιχνίδι η Καρμιώτισσα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από τον Άρη Λεμεσού, σε ένα ματς που εξαρχής γνώριζε τις δυσκολίες του.

Αν και είχε στις… θύμησες το αποτέλεσμα του αγώνα του α΄ γύρου, όπου επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 4-1, εντούτοις, αλλιώς ήταν τα πράγματα τότε και αλλιώς χθες όπου βρέθηκαν εκ νέου αντίπαλες οι δύο ομάδες.

Σίγουρα, όμως, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «ΆλφαΜέγα Stadium» χθες χωρίς φόβο, με πάθος, με πειθαρχία στο παιχνίδι της και θέλοντας να κρατήσει μακριά τα ατού της Λεμεσιανής ομάδας από την εστία του Άντος.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε στο α΄ ημίχρονο, πήγε στην ανάπαυλα με το 0-0 να είναι το σκορ, έτσι, αυτό έδινε το… στίγμα προς την ομάδα των Πολεμιδιών ότι μπορεί εκ νέου για το αποτέλεσμα-έκπληξη.

Εντούτοις, ένα διαφορετικό πρόσωπο παρουσίασε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και με την έναρξη του β΄ μέρους ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έβαλε δύο επιθετικούς, Κακόριν και Γκομίς, όπου κακά τα ψέματα, είναι παίκτες μεγαλύτερης ποιότητας, εμπειρίας, κλάσης και αξίας από τους «πορτοκαλί» των Πολεμιδιών.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Άρης άνοιξε το σκορ και κάπου εκεί έδειχνε να χάνεται η αυτοσυγκέντρωση, το καθαρό μυαλό ο όλος αυτός ενθουσιασμός της ομάδας του Χρίστου Χαραλάμπους ότι μπορούσε για θετικό αποτέλεσμα.

Μία εκτός έδρας ήττα από τον Άρη για την Καρμιώτισσα ήταν μέσα στο πρόγραμμα, πλέον, τα δύο επόμενα παιχνίδια για την ομάδα των Πολεμιδιών για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος είναι τα πιο κρίσιμα (Δόξα εντός και ΑΕΖ εκτός), για να φανεί από ποια θέση και με πόσες πιθανότητες θα μπεις τη β΄ φάση των αγώνων μπαράζ για την εκπλήρωση του στόχου παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ειδήσεις, επικαιρότητα, νέα από το Plus.gr

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζει, για πρώτη φορά, το τηλεοπτικό της μέλλον

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανοιχτό να προλάβει κλείσει στη Χετάφε ο Μαντί Καμαρά

Αφήστε ένα σχόλιο