AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Κασσελάκης: Έχω βγει ενισχυμένος με ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα


Απ΄ το συνέδριο βγήκα ενισχυμένος, είδατε ένα ολόκληρο στάδιο να λέει κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη. Έχω ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω σε δομικές αλλαγές ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον Σ. Κασσελάκη «δεν υπάρχει κανένα ζητούμενο αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του», αλλά όπως είπε «αν χρειαστεί να αμφισβητηθώ, ας αμφισβητηθώ και θα ξανακερδίσω».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσει στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα», ενώ αναφερόμενος στην Ο. Γεροβασίλη υπογράμμισε πως η ίδια είπε ότι δεν επιθυμούσε να είναι πρόεδρος του κόμματος και ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές.

«Από τη στιγμή που μία συντρόφισσα δεν επιθυμεί ντε φάκτο να είναι υποψήφια και έχεις ένα συνέδριο να σου λέει πάμε μπροστά και κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη» ανέφερε. Ο Σ. Κασσελάκης ανέφερε ακόμη πως «το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν αν πηγαίναμε σε εσωκομματικές εκλογές να τις κέρδιζα με 90% και να έλεγα «δείτε» και μετά τι; Τι ακριβώς λύνουμε στην κοινωνία; Πιο βασικό από το αν θα ήταν τραυματική (η διαδικασία των εκλογών) είναι αν θα ήταν ουσιαστική. Πιστεύω θα ήταν μια ανούσια διαδικασία, εφόσον η κυρία Γεροβασίλη λέει ότι στις 10 Μαρτίου δεν θα είναι υποψήφια, εφόσον όλο το συνέδριο λέει «δεν χρειάζεται αναβάπτιση, τον στηρίζουμε, κάτω τα χέρια από τον Στέφανο». Άρα λοιπόν, είναι ξεκάθαρο αυτό το οποίο πρέπει να γίνει και αυτό που πρέπει να γίνει για την κοινωνία μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί γρήγορα και να μπορέσει δομικά να διευρυνθεί ώστε να συνενώσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις».

Κληθείς να σχολιάσει την παρέμβαση του Α. Τσίπρα ο Σ. Κασσελάκης υπογράμμισε:

«Εγώ σέβομαι την πρωτοβουλία του τέως προέδρου. Νομίζω ότι ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο. Μιλάμε για χιλιάδες μέλη τα οποία έχουν ιδρώσει τη φανέλα για το κόμμα, τα οποία θα ήθελαν να ακούσουν από εκείνον αυτοπροσώπως. Πέρα από αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο τον Αλέξη τι ακριβώς σκεφτόταν και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα. Πάντως εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω. Θεωρώ ότι έχει υπάρξει μια ξεκάθαρη εντολή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αρχίσει ένα νέο κύκλο υπό την ηγεσία μου και αυτό ακριβώς θα κάνω».

Related posts

Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΝ.ΣΥ

aitoloakarnanianews

Κασσελάκης: Προσφέρει στην Ιωάννα Κολοβού από το Θέρμο το πατρικό του να φιλοξενηθεί μετά την έξωση

aitoloakarnanianews

Στον Παναιτωλικό ο Σεμπαστιάν Λομόνακο/Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο