AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κηφισιά: Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μιλίσεβιτς

[ad_1]

Ο Ιβάν Μιλίσεβιτς λογίζεται πια και τυπικά παίκτης της Κηφισιάς, καθώς η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ επισημοποίησε την παραχώρησή του στην ελληνική ομάδα.

Παίκτης της Κηφισιάς λογίζεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ιβάν Μιλίσεβιτς, καθώς ο Βόσνιος αριστερός μπακ «έκλεισε» πρόσφατα στην ομάδα.

Μάλιστα βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για λογαριασμό της και πριν από λίγο η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ όπου και έπαιζε μέχρι και πρότινος ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας, ανακοίνωσε την παραχώρησή του στο club.

Ο Μιλίσεβιτς μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της και μεταξύ άλλων σχολίασε πως η άφιξή του στη χώρα μας ήταν «μία μεγάλη έκπληξη για μένα και πιστεύω για όλους. Η μεταγραφή έγινε ξαφνικά και χαίρομαι που οι σύλλογοι μπόρεσαν να συμφωνήσουν για το τι ήταν καλύτερο για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την Λοκομοτίβα και όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν την ομάδα. Σας ευχαριστώ για τον σεβασμό και την υποστήριξή όλα αυτά τα χρόνια».

Ο διεθνής με την Under 21 της πατρίδας του είχε 14 ασίστ και 2 γκολ σε συνολικά 84 εμφανίσεις του με τον πρώην πια σύλλογό του.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ μέσα στη βροχή (vid)

Μπαλτάκος: «Πιθανότατα στον Βόλο χωρίς οπαδούς και μόνο με μαθητές ο τελικός κυπέλλου»

F1 – Λεκλέρ: «Η πρώτη στροφή κρύβει κινδύνους, όμως είναι πάντα καλύτερο να εκκινείς από την pole»

Αφήστε ένα σχόλιο