AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Κλιμάκωση του αγώνα ανακοίνωσαν οι αγρότες από τον κόμβο του Πλατυκάμπου

[ad_1]

«Παραμένουμε για 3η εβδομάδα στον κόμβο Πλατυκάμπου αναμένοντας την απάντηση της κυβέρνησης στο αίτημά μας για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο. Απάντηση μέχρι ώρας δεν υπάρχει, ούτε θετική ούτε αρνητική», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας, κάνοντας γνωστές σχετικές αποφάσεις για ενίσχυση του μπλόκου και πανθεσσαλικό συντονισμό των δράσεων.

«Θα επιμείνουμε. Δίνουμε μάχη επιβίωσης, ώστε να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να δώσει λύσεις. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις», συνέχισε ο κ. Μαρούδας, ενώ δεκάδες τρακτέρ, που την περίοδο των γιορτών μεταφέρθηκαν σε ένδειξη καλής θέλησης και για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος, μετακινήθηκαν σήμερα στον κυκλικό κόμβο και πλησίον της εθνικής οδού.

«Η προοπτική μας είναι η δημιουργία ενός πολύ μεγάλου μπλόκου στην εθνική οδό», κατέληξε ο κ. Μαρούδας, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της στο σημείο και εκπροσώπους των αγροτών να αποχωρούν μετέχοντας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα με στόχο την ενημέρωση για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

πηγή: agro24.gr

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Πράσινο φως από ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες για διανομή μερισμάτων

Silver βραβείο για τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στα Cyber Security Αwards 2024

Για όλα τα ζώα, ανεξαρτήτου ηλικίας, αποζημιώσεις από τον Daniel

Αφήστε ένα σχόλιο