AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κοντά στη Θέλτα ο… Ρόμπεν της Αλβανίας

[ad_1]

Μια ανάσα από τη Θέλτα φέρεται να βρίσκεται ο Γιασίρ Ασάνι που έχει ξεχωρίσει στα προκριματικά του Euro λόγω των τρομερών γκολ που έχει σκοράρει.

Με το ένα πόδι στα γήπεδα της Γερμανίας για το ερχόμενο Euro βρίσκεται η Αλβανία, μετά την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Τσεχία. Η ομάδα του Σιλβίνιο βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι σε Μολδαβία και Νησιά Φερόε για να σφραγίσει και μαθηματικά την παρουσία της στο Euro.

MVP των προκριματικών για τους Αλβανούς δεν είναι άλλος από τον Γιασίρ Ασάνι. Τον Αλβανό… Άριεν Ρόμπεν όπως αποκαλούν οι γείτονες, λόγω των τρομερών γκολ που έχει καταφέρει να σκοράρει, καθώς ο 28χρονος κόβει από τα αριστερά προς τα μέσα και σουτάρει συνεχώς με το αριστερό, έχοντας πετύχει τρία γκολ «καρμπόν» σε αυτή τη φάση των προκριματικών.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αλβανίας, ο Ασάνι βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή της ζωής του, καθώς η Θέλτα φέρεται να τα έχει βρει σε όλα μαζί του για να τον αποκτήσει τον Γενάρη από την Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας.

Μάλιστα, ο Αλβανός διεθνής εξτρέμ φέρεται να έχει στα χέρια του και προτάσεις από τη Γερμανία και την Ιταλία, ωστόσο ο ίδιος έχει επιλέξει την La Liga και τη Θέλτα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Νάταλι Πόρτμαν: «Οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους κινηματογραφικούς σταρ»

Σεγκούρα: «Χάσαμε κάποια εύκολα σουτ, δεν είχαμε καλές αποφάσεις»

Αφήστε ένα σχόλιο