AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Κόβει 1.800 θέσεις εργασίας η FrieslandCampina ως το 2025

[ad_1]

Κόβει 1.800 θέσεις εργασίας η FrieslandCampina ως το 2025

Οι περικοπές, σύμφωνα με την εταιρεία, θα οδηγήσουν σε εξοικονόμηση έως και 200 εκατ. ευρώ, ως μέρος ενός προγράμματος μείωσης του ετήσιου κόστους κατά 400 έως 500 εκατ. ευρώ από το 2026. Η FrieslandCampina απασχολεί περίπου 22.000 άτομα σε 30 χώρες και είχε κύκλο εργασιών 14 δισ. ευρώ το 2022.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέρος της ετήσιας αποταμίευσης θα χρησιμοποιηθεί για την αντιστάθμιση του πληθωρισμού και το υπόλοιπο της επέκτασης του περιθωρίου θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα μεταξύ των επενδύσεων για βιώσιμη ανάπτυξη και την ενίσχυση των καθαρών κερδών της εταιρείας.

Ο Jan Derck van Karnebeek, Διευθύνων Σύμβουλος της Royal FrieslandCampina, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για τη FrieslandCampina. Την περασμένη περίοδο, αναλύσαμε τη δομή του κόστους του οργανισμού μας και τώρα ανακοινώνουμε δύσκολα αλλά απαραίτητα βήματα για τη δομική μείωση του κόστους μας.Συνειδητοποιούμε ότι η ανακοίνωση της απώλειας θέσεων εργασίας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στους εμπλεκόμενους. Θα κάνουμε, λοιπόν, ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε όλους όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτή η εξοικονόμηση κόστους θα πρέπει να συμβάλει στην ικανότητα της FrieslandCampina να ανταγωνίζεται και να κερδίζει στην αγορά προς όφελος των εργαζομένων μας και των γαλακτοπαραγωγών μελών μας».

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Καινοτομεί η Ήπειρος με νέο σύστημα βιολογικού καθαρισμού αποβλήτων στην Ελασσόνα

Tα Ελληνικά Γαλακτοκομεία «εξάγουν» το 65% του τζίρου τους

Ημερίδα ΕΚΕΤΑ με θέμα τις βιώσιμες αλυσίδες τροφίμων στη Μεσόγειο

Αφήστε ένα σχόλιο