AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Κώστας Χουλιάρας & Σπύρος Φλώρος Ειδικοί Σύμβουλοι για την επικουρία του Δημάρχου Αγρινίου

[ad_1]

Ανατέθηκαν στον Χουλιάρα Κωνσταντίνο , καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αγρινίου , κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, που άπτονται των εξειδικευμένων γνώσεων και της εμπειρίας του.
Ειδικότερα ο ανωτέρω θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου, διευκολύνοντας στην επίτευξη των στόχων του Δήμου, συμβάλλοντας µε την εμπειρία του στην στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.

Ο Κωνσταντίνος Χουλιάρας είναι μετεωρολόγος και απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και ήταν και υποψήφιος  με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις»

Επίσης και στον κ. Σπυρίδωνα Φλώρο ανατέθηκαν, καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αγρινίου , κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Τουρισμού και προβολής του Δήμου Αγρινίου, που άπτονται των γνώσεων και της εμπειρίας του.
Ειδικότερα ο ανωτέρω θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, σε θέματα δημοσίων σχέσεων ,τουρισμού και προβολής του Δήμου Αγρινίου,
διευκολύνοντας στην επίτευξη των στόχων του Δήμου, συμβάλλοντας µε την εμπειρία του στην στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου

Ο Σπύρος Φλώρος διατέλεσε Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Τουρισμού του Δήμου Αγρινίου (από 9-9- 2019 έως και 10-1-2023) καθώς και Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού (από 11-1-2023 έως και 31-12-2023)

[ad_2]

Related posts

Διήμερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στους Δικαστικούς Υπαλλήλους Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Καμπανάκι πνευμονολόγων για την αφρικανική σκόνη

aitoloakarnanianews

Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας στο Θέρμο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο