AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λεβαντόφσκι: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Τσάβι»

[ad_1]

Για την απόφαση του Τσάβι να εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν μίλησε ο Λεβαντόφσκι, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Ισπανό τεχνικό.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει ο Τσάβι στο τέλος της σεζόν, μιας και παρά την προσπάθεια της διοίκησης να τον κρατήσει ο ίδιος ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι.

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει «εκρήξεις» από τον Ισπανό που διαμαρτύρεται για την πίεση και την εξουθενωτική κριτική που δέχεται από τον ισπανικό Τύπο, τον οποίο και κατονόμασε ως έναν από τους κύριους παράγοντες που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε πως είναι μια δύσκολη περίοδος τόσο για τον Ισπανό, όσο και ολόκληρη τη Μπαρτσελόνα.

«Έχει πίεση όταν είσαι προπονητής ή παίκτης στη Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό και η ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο με έναν κορμό στελεχωμένο από νεαρούς παίκτες. Οι προσδοκίες ωστόσο είναι πάντα πολύ υψηλές. Καταλαβαίνω τι σημαίνουν όλα αυτά για εκείνον.

Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, ήταν παίκτης της και τώρα προπονητής. Από μια συναισθηματική οπτική είναι πολύ δύσκολο για εκείνον και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Όχι μόνο εκείνον, αλλά και την οικογένειά του. Μας ζητάει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη σεζόν διότι μπορούμε να κερδίσουμε μαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ξόδεψε 2.000 ευρώ για να καλύψει αποτυχημένο τατουάζ: Το «χτύπησε» μεθυσμένη και έμοιαζε με ανδρικό μόριο

Νυφαντόπουλος: «Ήμουν για κάτι καλύτερο, τώρα θα προσπαθήσω όσο δεν πάει για το Παρίσι» (vid)

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας 0-1: Ο Σάντος ήρθε από τον πάγκο και χάρισε στην ομάδα του Σιμόν το τρίποντο

Αφήστε ένα σχόλιο