AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του (vid)

[ad_1]

Ένα ευρωπαϊκό γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το αγαπημένο τέρμα της καριέρας του Λιονέλ Μέσι!

Η θέση του Λιονέλ Μέσι ως GOAT εδραιώθηκε περαιτέρω το βράδυ της Δευτέρας, όταν κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Μιας καριέρας που «μετρά» γκολ και θεάμα τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Από όλα τα τέρματα που έχει πετύχει όμως, ο ίδιος ξεχωρίζει ένα πάνω από όλα τα υπόλοιπα!

Σε συνέντευξη που παχώρησε μετά την κατάκτηση του βραβείου του France Football για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, ο επιθετικός ρωτήθηκε αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ στην καριέρα του και παραδέχτηκε ότι πράγματι υπάρχει ένα…

«Λοιπόν, πάντα λέω ότι τα ξεχωριστά γκολ είναι τα σημαντικά. Να έχεις σκοράρει στον τελικό του Champions League, τώρα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου… Δεν ξέρω, ένα γκολ που θυμάμαι πάντα και δεν κοιτάω τόσο το γκολ και το τι σημαίνει, είναι αυτό εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία νικήσαμε 2-0 σε εκείνον τον ημιτελικό του Champions League στο Μπερναμπέου. Πάντα λέω ότι τα πιο ξεχωριστά γκολ είναι τα πιο σημαντικά, αλλά τώρα επιλέγω ένα από εκείνα τα γκολ (σ..σ στο ματς με τη Ρεάλ)».

Στα 47 ματς του κόντρα στη «βασίλισσα», το αιώνιο σύμβολο της Μπαρτσελόνα βρήκε τα δίχτυα σε 20 περιπτώσεις. Μόνο δύο από αυτά ήρθαν στο Champions League, όμως, και τα δύο ήρθαν το ίδιο βράδυ του 2011.Στο γκολ στο οποίο αναφέρεται ο pulga, λαμβάνει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, περνάει όποιον βρει στο διάβα του πριν νικήσει τον Ίκερ Κασίγιας.

Δείτε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Κιλιάν Μπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν «συντρίβουν» το μισθολόγιο της Ligue 1

Καραχάλιος: «Δεν φτάνουν οι ισοπαλίες, νίκη με την Κηφισιά»

Ισραήλ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς το νοσοκομείο στη Γάζα»

Αφήστε ένα σχόλιο