AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Μάθιου Πέρι: Ο λόγος που τα “Φιλαράκια” του δεν έχουν γράψει τίποτα για τον θάνατό του!

[ad_1]

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη και σοκ. Ο αγαπημένος “Τσάντλερ” από τα Φιλαράκια δεν είναι πια μαζί και δεν κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η απώλειά του πονάει τους πολυάριθμους φαν της σειράς, αλλά και του ίδιου σε όλο τον πλανήτη και είναι να σαν να χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, το δικό μας φιλαράκι. Άλλωστε, με το που έγινε γνωστό ότι πέθανε ο Μάθιου Πέρι τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα για εκείνον. Διάσημα πρόσωπα, αλλά και απλοί φαν που μεγάλωσαν με τα Φιλαράκια και μοιράστηκαν μαζί τους 10 υπέροχα χρόνια, έσπευσαν να αποχαιρετίσουν τον Μάθιου Πέρι.

Η παραγωγή της σειράς, ο επίσημος λογαριασμός “Φιλαράκια”, αλλά και ηθοποιοί που πήραν μέρος σε αυτήν, είπαν το δικό τους “αντίο” στον Τσάντλερ τους. Όμως, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ή ένα μήνυμα από την παρέα του. Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ, τηρούν σιγή ιχθύος. Σε τέτοιο σημείο που πολλοί χρήστες, πλέον στα social media αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν γράψει κάτι για τον φίλο τους.

Συντετριμμένα τα Φιλαράκια

Την απάντηση έδωσε πηγή κοντά στους υπόλοιπους πέντε της παρέας, αποκαλύπτοντας πως ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι τούς έχει σοκάρει. “Είναι αναστατωμένοι με την απώλεια του αδελφού τους, γιατί ο Μάθιου ήταν για εκείνου αδελφός”, εξήγησε η πηγή στο Page Six.

Μάλιστα, ετοιμάζουν να προχωρήσουν – άγνωστο πότε – σε μια κοινή δήλωση για τον χαμό του δικού τους Τσάντλερ, ενώ δεν αποκλείεται να τον τιμήσουν με ένα ειδικό αφιέρωμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Page Six, η Τζένιφερ Άνιστον είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς με τον Μάθιου Πέρι είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Άλλωστε, όπως είχε εξομολογηθεί αι ο ίδιος πριν λίγους μήνες, η τηλεοπτική Ρέιτσελ, ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, τον φρόντιζε και ήταν πάντα δίπλα του, βοηθώντας τον στη μάχη του με τις εξαρτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – “Αντίο, Φιλαράκι”

Άννα Βίσση: Η καθηλωτική εξομολόγηση για την κόρη της, Σοφία και τη μάχη της με τον αλκοολισμό


[ad_2]

Source link

Related posts

Η εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision στην Αλβανία

Τα «έσπασε» για τους Έλληνες ομογενείς στη Νότια Αφρική

Ζώδια: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13/2

Αφήστε ένα σχόλιο