AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάνδρα: Επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ ήταν ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος (vid)

[ad_1]

Εάν επαληθευτεί η ταυτότητα του θύματος κρίσιμο στοιχείο από το παρελθόν του είναι το γεγονός ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί και η σύζυγός του στην ίδια περιοχή.

Απανθρακωμένος εντοπίστηκε ένας άνδρας στην Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, φαίνεται ότι τουλάχιστον δύο άτομα πλησίασαν το όχημα του 60χρονου επιχειρηματία, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού.

Το όχημα δέχτηκε πυρά από καλάσνικοφ, ενώ το σώμα του άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο πυρπολήθηκε από τους δράστες μετά από την εκτέλεση του θύματος. Άγνωστο παραμένει το πώς μπήκε η φωτιά στο όχημα.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας. Συγκεκριμένα, το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Ως προς τη ταυτότητα του θύματος, οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του MEGA, ο άνδρας είναι γνωστός επιχειρηματίας κι ενδεχομένως να δραστηριοποιείται στο εμπόριο κρέατος.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, εάν επαληθευτεί η ταυτότητα του θύματος κρίσιμο στοιχείο από το παρελθόν του είναι το γεγονός ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί και η σύζυγός του στην ίδια περιοχή.

Ήταν πρώην πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φέρεται να ήταν και πρώην πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ.

Η αστυνομία αναζητά μία μοτοσυκλέτα, με την οποία φαίνεται να διέφυγαν από την περιοχή οι δράστες.

Επίσης κοντά στο σημείο, υπάρχει άλλο ένα καμένο όχημα που ενδέχεται να συνδέεται με την εν λόγω υπόθεση.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Τσέριν, στην θέση του ο Βιλένα

Κινγκς – Ρόκετς 104-112: Πέρασαν από το Σακραμέντο αλλά έχασαν τον Σενγκούν που αποχώρησε με αμαξίδιο (vid)

Βαζαίος: Στον τελικό στα 200μ. μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό 25άρας στο Οτοπένι

Αφήστε ένα σχόλιο