AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντζιος: «Μας πλήγωσαν οι τραυματισμοί… είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

[ad_1]

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο ξεχωριστό συναίσθημα που ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές του με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο αλλά και στις επιστροφές παικτών όπως οι Μανού Γκαρθία, Φραν Βέλεθ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο 54χρονος τεχνικός του Άρη είπε αρχικά ότι… «ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη ειδικά μετά από τόσο καιρό όπου επανήλθε ο κόσμος στο γήπεδο. Μας έλειψε αυτό το συναίσθημα και η υποστήριξη από το κοινό μας. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει νωρίτερα τη νίκη μ’ ένα γρηγορότερο γκολ. Δεν έγινε, συνεχίζουμε».

Ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Φραν Βέλεθ σε ρόλο αμυντικού χαφ και απάντησε ότι… «Ο Φραν ήταν καλός και σήμερα. Ο Ζουλ είναι ένας παίκτης ο οποίος μας έλειψε αρκετό καιρό και ότι επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτα έτοιμος. Γενικώς οι τραυματισμοί μας πλήγωσαν και μας στέρησαν πράγματα».

Σχετικά με το ότι σκόραραν και οι δύο φορ (Μορόν, Ανσαριφάρντ) και κυρίως το γεγονός ότι πλέον έχει επιλογή στη θέση του φορ, απάντησε: «Εμένα μ’ ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Το ποιος θα βάλει το γκολ είναι δευτερεύον. Και οι δύο είναι καλοί φορ και θα έλεγα ότι μετά από καιρό ο Άρης έχει δύο φορ της ποιότητας αυτών των παικτών. Φτάσαμε Φλεβάρη και στο διάστημα που μεσολάβησε ο Μορόν έκανε μια υπερπροσπάθεια. Σε αυτό το διάστημα αντιμετωπίσαμε το θέμα βαφτίζοντας δεύτερο φορ κάποιον από τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι ο Καρίμ θα μας βοηθήσει».

Σε ότι αφορά τον Μανού Γκαρθία ο οποίος ήταν καταλυτικός στη νίκη της ομάδας, είπε: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναπώ κάτι. Φαίνεται εξάλλου το πόσο έλειψε. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ήταν μεγάλη η απώλειά του. Έχει περιθώρια βελτίωσης. Δείχνει την ποιότητα. Πράγματι έκανε κάθετες κινήσεις μαζί με τον Νταρίντα αλλά και τα winger μας έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν τους πήγε σήμερα το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παίζουμε κάθετα γιατί έχουμε την ποιότητα για να υποστηρίξουμε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Γενικώς επέστρεψαν παίκτες οι οποίοι είναι σημαντικοί όπως ο Φραν. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Εκεί ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει την ομάδα προσγειωμένη ενόψει και του δεύτερου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο. «Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα κι αυτό κάνουμε. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αφουγκραζόμαστε τη δίψα και τη θέληση όλου του κόσμου αλλά από την άλλη βρισκόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε».

[ad_2]

Source link

Related posts

Σαβέριο: «Έχουμε ευθύνη απέναντι στο σύλλογο, στον κόσμο μας, αλλά και στους εαυτούς μας να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Εκτός για αρκετό καιρό ο Μπάλντγουιν»

Καβάλα: Πήρε Λαγό

Αφήστε ένα σχόλιο