AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάντζιος: «Οταν είσαι μεγάλη ομάδα υπάρχει το “πρέπει” και εμείς πρέπει να λειτουργούμε υπό όλες τις συνθήκες»

[ad_1]

Ο Ακης Μάντζιος δεν στέκεται στις ελλείψεις και τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Αρη ενόψει της αναμέτρησης του Βόλου.

Για το αυριανό (11/11) ματς με τον Βόλο, την κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης αλλά και τις απουσίες που ταλαιπωρούν την ομάδα, μίλησε ο προπονητής της Ακης Μάντζιος στη NOVA.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη «δύσκολη» εβδομάδα που προέρχεται ο Αρης: «Μετά από μια ήττα, η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη. Οφείλουμε, όμως, μετά από κάθε αποτέλεσμα, είτε νίκη είναι, είτε ήττα, να βλέπουμε την επόμενη μέρα, να προχωράμε μπροστά. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε με τους παίκτες όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, ψάξαμε να βρούμε τι έφταιξε και χάσαμε από τον Ατρόμητο. Αναζητήσαμε τι δεν πήγε καλά σε κάποια κομμάτι, αλλά και τι πήγε καλά σε κάποια άλλα. Η προσπάθειά μας ήταν να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν ψυχολογικά και πνευματικά οι παίκτες του Αρη ξεπέρασαν την ήττα (3-1) από τον Ατρόμητο: «Οφείλουμε να την αφήσουμε πίσω! Οπως είπα, η επόμενη μέρα μετά από μια ήττα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Από εκεί και πέρα υπάρχει η εμπειρία να διαχειριστούμε κάποια ήττα και να προχωρήσουμε…».

Για τις πολλές απουσίες ενόψει του αυριανού αγώνα: «Αλλη μια ομάδα λείπει! Ζούμε με τις απουσίες μας όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολη περίοδος για εμάς… Ειδικά όταν συζητούμε για μια ομάδα με δεκαεννιά νέους παίκτες, που προσπαθεί να βρει την ομοιογένειά της, να αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Ειδικότερα για τις ελλείψεις λύσεων στην άμυνα: «Θα βρούμε λύσεις εκ των έσω. Θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο συμπαγείς στο αμυντικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι απουσίες είναι πολλές, όμως, δουλέψαμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ερχόμενο παιχνίδι. Οταν είσαι μεγάλη ομάδα υπάρχει το “πρέπει” και εμείς πρέπει να λειτουργούμε υπό όλες τις συνθήκες».

[ad_2]

Source link

Related posts

Τέλος ο Καλμαζίδης από τον Παναθηναϊκό

Πανηγύρισαν αυτοί που είχαν ισχυρότερη πίστη! | Blog – Γιάννης Σερέτης

Αντετοκούνμπο: «Έπιασε» τον Τζαμπάρ στις 45άρες με τους Μπακς (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο