AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μάρτζυ Λαζάρου για τον άντρα της, Τάσο Παπαπέτρου: «Είχαμε δεχθεί απειλές επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής» (vid)

[ad_1]

Η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ στάθηκε και στις απειλές που δέχθηκε η ίδια και ο σύζυγός της και διεθνής διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου.

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2023 όταν ο Τάσος Παπαπέτρου είχε δεχθεί απειλές για εκείνον και την οικογένειά του και χρειάστηκε αστυνομική προστασία. Η γυναίκα του Μάρτζυ Λαζάρου (με την οποία έχουν μαζί ένα κοριτσάκι) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ειδικότερα είπε: «Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά.

Έχω εξοικιωθεί με αυτό. Ο φόβος ήταν 50-50. Όταν τον γνώρισα ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον γνώρισα έτσι. Είναι κάτι οικείο που δεν ξέρεις που θα φτάσει. Είχες το φόβο και επειδή έχουμε παιδί. Εάν ήμουν εγώ με τον Τάσο μόνοι μας θα ήταν αλλιώς. Είχαμε προστασία και είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς και όχι τόσο για εκείνον.

Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει (τη διαιτησία), γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής και από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση. Δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ».

[ad_2]

Source link

Related posts

Πινέδα: «Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα έλεγαν ποιος είναι αυτός ο μικροκαμωμένος τυπάκος»

Παναθηναϊκός: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Champions League: Στα σχοινιά η Μπάγερν κόντρα στη Λάτσιο, κυνηγάει το θαύμα η Σοθιεδάδ απέναντι στην Παρί

Αφήστε ένα σχόλιο