AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μήτογλου: «Να σταματήσουμε τον Τζέιμς, πάμε να χτισουμε κάτι διαφορετικό»

[ad_1]

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (11/1, 21:15) και στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει άλλη μια νίκη στο ΟΑΚΑ, αφού θα υποδεχθεί τη Μονακό (11/1, 21:15), με τον Ντίνο Μήτογλου να μιλά για το δύσκολο ματς. Ο διεθνής ψηλός στάθηκε στο πλάνο της ομάδας του Αταμάν, στον κόσμο του τριφυλλιού, αλλά και στον Μάικ Τζέιμς.

«Nα εμπιστευτούμε το πλάνο μας, δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση. Να εκμεταλλευτούμε το γήπεδο μας, τον κόσμο μας που μας δίνει ώθηση. Θα είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη Μονακό. Έρχονται υποψιασμένοι από το διπλό που κάναμε εκεί. Είναι physical ομάδα με μεγάλο βάθος και πολλούς καλούς παίκτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Προχωράμε με το πρόγραμμα που υπάρχει στη Euroleague. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν είμαστε μόνο εμείς, όλες οι ομάδες είχαν ματς χθες. Η Μονακό θα ταξιδέψει σήμερα. Να είμαστε έτοιμοι αύριο, αυτή είναι η δουλειά μας».

Για τα ματς εντός έδρας ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι διαφορετικό, είναι δύσκολο. Βλέπουμε ποσα ματς κρίθηκαν στον πόντο. Στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε κάθε ματς και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε για τη νίκη κόντρα στη Μονακό. Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα σε ψηλούς και γκαρντ, ξεκινώντας από τον Μάικν Τζέιμς. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Μάικ. Είναι ο ηγέτης τους και πιο επικίνδυνος παίκτης. Πρέπει να τον σταματήσουμε. Η Μονακό παίζει πολύ δυνατά και physical.

Στο τέλος είπε για τον κόσμο: «Χαρούμενοι που ο κόσμος έρχεται και το απολαμβάνει. Βλέπουμε πως πάμε να χτισουμε κάτι διαφορετικό και μας αρέσει πολύ. Να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο».

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός: Καλαϊτζάκης αντί Μαντζούκα στο All Star Game

Ρόμα: Σε κίνδυνο η θέση του Μουρίνιο, η σκιά του Ντε Ρόσι πάνω απ’ το κεφάλι του

Γκρίζλις – Χόρνετς 98-110: «Άλωσαν» το Μέμφις με βραδιά καριέρας του Μίτσιτς (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο