AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μακάμπι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπόλντγουιν μία εβδομάδα πριν τον Ολυμπιακό

[ad_1]

Ο τραυματισμός στην πλάτη του Γουέιντ Μπόλντγουιν τον έχει κρατήσει από την αρχή της σεζόν εκτός δράσης αλλά ο Αμερικανός επέστρεψε στις προπονήσεις έτοιμος να ξαναμπει στο παρκέ, όπως… πρόδωσε η Μακάμπι!

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι έμεινε εκτός με έναν τραυματισμό στην πλάτη που αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε.

Η Μακάμπι τον στερήθηκε αλλά φαίνεται πως σύντομα θα τον έχει κοντά της. Σε φωτογραφία που πόσταραν οι Ισραηλινοί στα social media της ομάδας, ο Μπόλντγουιν προπονείται κανονικά, κυνηγώντας μάλιστα τον Λορέντζο Μπράουν.

Η Μακάμπι συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «αυτές τις φωτογραφίες μας αρέσει να βλέπουμε», υπονοώντας ότι σύντομα ο Μπόλντγουϊν θα επιστρέψει στη δράση.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι υποδέχεται στο ουδέτερο Βελιγράδι, ένεκα του πολέμου, τον Ολυμπιακό στις 14 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική της EuroLeague και μένει να φανεί αν ο Μπόλντγουιν προλάβει την επιστροφή του.


[ad_2]

Source link

Related posts

Ο γάμος της δεκαετίας: Οι 1.200 καλεσμένοι, τα 2.500 πιάτα και οι διάσημοι που θα παρευρεθούν (vid)

Σάκκαρη: «Ο δυσκολότερος αγώνας μου εδώ και καιρό» (vid)

Σαν Σήμερα: H τιτανομαχία Χάμιλτον-Φερστάπεν στο Μπαχρέιν (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο