AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μαρκίνιος, από τη «σιωπή» στα δίχτυα!

[ad_1]

Μετά από περίοδο 79 ημερών χωρίς να βρει δίχτυα, ο Μαρκίνιος κατάφερε να σκοράρει ξανά στον αγώνα κόντρα στην Πάφο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 0-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης» (14/4).

Η επιστροφή του Μαρκίνιος στο σκοράρισμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς συνδυάστηκε με σπουδαία νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, σε μία περίοδο κατά την οποία αναζητά κάθε δυνατή ώθηση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, πέτυχε εννέα γκολ και έδωσε επτά ασίστ, ανεβάζοντας τις επιδόσεις του από πέρσι και ξεπερνώντας το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ των οκτώ γκολ!

Παρά την καλή του παρουσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι πως η απόδοσή του κατά τη διάρκεια των πλέι οφ δεν ήταν αντίστοιχη, κάτι που αύξησε τις πιέσεις επάνω του να δείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει περισσότερα. Η ευστοχία του στον πρόσφατο αγώνα, αναζωπύρωσε τις ελπίδες τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του.

Η συγκεκριμένη στιγμή της επίτευξης του γκολ, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο συνδέθηκε με το πλεκτό, υποδηλώνουν επιστροφή στην αυτοπεποίθηση και στη δυναμική που τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή. Δεν είναι απλώς ένας αριθμός προστεθειμένος στα στατιστικά του, αλλά ψυχολογική ώθηση που τον καλεί να συνεχίσει πιο δυναμικά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ένταση τη θέση του ως ηγετική φιγούρα του ΑΠΟΕΛ.

Είναι σημαντικό για εκείνον και την ομάδα να αξιοποιήσει αυτή τη θετική ενέργεια, καθώς πλησιάζουν καθοριστικές αναμετρήσεις. Η επιτυχία του Μαρκίνιος και η απόδοσή του στο γήπεδο θα είναι καταλυτική, όχι μόνο για τα προσωπικά του στατιστικά, αλλά και για την επιτυχία της ομάδας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Βόλος – Ατρόμητος: Ο Αντζιέλσκι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βαλένσια (vid)

H βαθμολογία της Euroleague: Σταθερά σε τροχιά play-offs ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που έκανε λεκτική επίθεση σε έναν εκ των διαιτητών

Αφήστε ένα σχόλιο