AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Δεύτερος γραφικός χαρακτήρας εντοπίστηκε στο τετράδιο του Μπάμπη με τις οφειλές

[ad_1]

Μεσολόγγι: Δεύτερος γραφικός χαρακτήρας εντοπίστηκε στο τετράδιο του Μπάμπη με τις οφειλές


Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση θρίλερ με τη φρικιαστική δολοφονία στο Μεσολόγγι, βρίσκεται το τετράδιο του 31χρονου, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γραμμένα ονόματα και χρηματικά ποσά.

Να σημειωθεί ότι το τετράδιο, που βρέθηκε στο δωμάτιο του Μπάμπη Κούτσικου, παραδόθηκε στις αρχές από τη μητέρατου, πριν ακόμα εντοπιστεί νεκρός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο συγκεκριμένο τετράδιο υπάρχει ο γραφικός χαρακτήρας, τουλάχιστον δύο ατόμων.

Επιπλέον, τονίζεται ότι ανάμεσα στα ονόματα που αναγράφονται είναι και αυτό του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι.

Κατά τις ίδιες πηγές, όλοι όσοι αναφέρονται στο τετράδιο έχουν κληθεί από την αστυνομία και έχουν καταθέσει, ενώ φέρονται να έχουν δώσει εξηγήσεις για τα ποσά που πιθανότατα δανείστηκαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Star, φαίνεται ότι δεν έχουν πείσει τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι θα διαταχθεί γραφολογική εξέταση για να διασταυρωθεί με παλιότερα γραπτά του Μπάμπη, αν ο ένας γραφικός χαρακτήρας ανήκει στον 31χρονο.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με τον δεύτερο γραφικό χαρακτήρα, που εντοπίστηκε στο μπλε τετράδιο.

Σύμφωνα με το Mega, στο τετράδιο έχουν εντοπιστεί τέσσερα ονόματα, με οφειλές από 300 έως 3.000 ευρώ. Στο μεγαλύτερο χρέος εμφανίζεται δίπλα το όνομα του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος κατά την ανάκριση παραδέχθηκε οικονομικές συναλλαγές με τον Μπάμπη, όχι όμως οφειλή.

«Είχα δανειστεί τον Ιούνιο του 2023 6.500 ευρώ και 1.000 ευρώ μου έδωσε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου του 2023, μόνο αυτά τα χρήματα είχα πάρει από αυτόν. Του τα επέστρεψα όλα στο χέρι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 50χρονος, σύμφωνα με το Mega.

Πηγή: reader.gr

 


[ad_2]

Related posts

Πάνος Παπαδόπουλος – ΔΕΥΑΜ: Σκανδαλώδης απόφαση ανάθεσης 3.700 ευρώ σε ειδικό συνεργάτη – νομικό του Δήμου!

aitoloakarnanianews

Δήμος Μεσολογγίου: O Νάσος Γκούβας αγαπήθηκε από την πόλη μας για την σημαντική του προσφορά στα κοινά

aitoloakarnanianews

Εικόνες-ντοκουμέντο από το Μεσολόγγι: Η στιγμή που ο 31χρονος έχει μπει στο όχημα του κρεοπώλη (βίντεο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο