AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Με νίκη ξεγνοιάζει η Καρμιώτισσα

[ad_1]

Στην Καρμιώτισσα γνωρίζουν καλά πως με νίκη απόψε (7/4, 19:30) απέναντι στον Εθνικό Άχνας θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα παραμονής, μετά και τη χθεσινή (6/4) ήττα της Δόξας από τον Απόλλωνα.

Εντός έδρας παιχνίδι σήμερα για την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι «πορτοκαλί» υποδέχονται στις 19:30 στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον Εθνικό Άχνας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Στον α΄ γύρο της β΄ φάσης μοναδική ομάδα που κέρδισε την Καρμιώτισσα είναι ο σημερινός της αντίπαλος, Εθνικός Άχνας. Έτσι, η ομάδα των Πολεμιδιών έχει ως ζητούμενο σήμερα τη νίκη που θα την ανεβάσει στους 35 βαθμούς και θα ξεγνοιάσει για τα καλά στην υπόθεση παραμονή στην Α΄ κατηγορία.

Με νίκη σήμερα η Καρμιώτισσα θα ανεβάσει τη διαφορά από τη Δόξα Κατωκοπιάς στους 10 βαθμούς. Σήμερα υπάρχει ο αγώνας Οθέλλος-Νέα Σαλαμίνα, όπου εάν κερδίσει η ομάδα της Αθηαίνου τότε με νίκη της Καρμιώτισσας επί του Εθνικού Άχνας η διαφορά θα είναι στους 9 βαθμούς.

Έτσι, τόσο με Οθέλλο όσο και με Δόξα, κερδίζοντας σήμερα η ομάδα των Πολεμιδιών, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ως απίθανο, να καλυφθεί μία τέτοια διαφορά. Για αυτό κρίνεται σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για την Καρμιώτισσα απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Με τον αέρα έξι συνεχόμενων παιχνιδιών όπου είχε βαθμολογικά κέρδη, θα κυνηγήσει το 9ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα η Καρμιώτισσα ευελπιστώντας δε ότι θα κρατηθεί και το μηδέν παθητικό για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ: Στο νοσοκομείο ο θρύλος του NBA!

WEC – Η Porsche έστειλε μήνυμα τίτλου στις δοκιμές του Κατάρ (vid)

Καμίνσκι για Μιλουτίνοφ: «Θα είναι πρόκληση για εμάς η “μονομαχία” μαζί του»

Αφήστε ένα σχόλιο