AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Μπάμπης Κούτσικος: Νέες εξελίξεις – Καλούνται αρχαιοκάπηλοι και έμποροι ναρκωτικών για καταθέσεις! – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Μπάμπης Κούτσικος: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Όχι μόνο δεν έχει κλείσει η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, αλλά σύμφωνα με την Realnews ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων με 30 πρόσωπα-κλειδιά.

Συγκεκριμένα αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, άτομα που συνελήφθησαν πρόσφατα για ναρκωτικά, τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας!

Επίσης, ανάμεσα στον κύκλο αυτό είναι και συγγενείς του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία, οι οποίοι είχαν δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη Κούτσικο.

Λόγω των καθυστερήσεων που σημειώνονται στη συγκέντρωση στοιχείων της υπόθεσης δεν ζητήθηκε ακόμα από τους 30 μάρτυρες να δώσουν κατάθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων, τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία, αλλά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η «υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, όχι μόνο δεν έχει βαλτώσει, αλλά αντίθετα το έργο της ανακρίτριας προχωρά με επιμέλεια και ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και πληροφοριών, ώστε να μην υπάρξει σκοτεινό σημείο στην υπόθεση».

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εντολή που είχε δοθεί να συνεχιστεί η έρευνα από ειδική μονάδα με έξοδα του Δημοσίου, στην περιοχή «Λυόμενα», όπου ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη, έμεινε για 11 λεπτά, ανοίγοντας και το κινητό του.

Δυστυχώς η έρευνα με τα ειδικά μηχανήματα που «σκανάρουν» τον βυθό δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η έρευνα διακόπηκε χωρίς να εντοπιστεί η καραμπίνα με την οποία δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Συμπτώσεις

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν πληροφορίες για κυκλώματα τοκογλυφίας αλλά και σπείρες αρχαιοκάπηλων που δρουν στην περιοχή έχοντας στο κάδρο των ερευνών πρόσωπα από το Αγρίνιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και το Αιτωλικό.

Να σημειωθεί πως 25 μέρες μετά τη δολοφονία του 31χρονου, την 1η Φεβρουαρίου συνελήφθη στο Μεσολόγγι αρχαιοκάπηλος που είχε ξεθάψει σημαντικά αρχαία από την περιοχή «Λυόμενα», όπου, όπως έχει αποδειχθεί, βρέθηκε κατά το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Μάλιστα το πρόσωπο αυτό φέρεται να ανήκει στην ομάδα των κυνηγών, με τους οποίους συναναστρεφόταν ο κρεοπώλης.

Η οικογένεια του Μπάμπη, έχει απευθύνει έκκληση στις Αρχές για την εντατικοποίηση και ολοκλήρωση των ερευνών, ώστε να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα να σβηστούν ηλεκτρονικά ίχνη και μηνύματα από διαδικτυακές εφαρμογές.

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Ξύλο, ύβρεις και χυδαίες χειρονομίες στα βίντεο του «Αρχηγού» – Η σχέση με άτομο που είχε συλληφθεί – Newsbomb – Ειδησεις

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό – Newsbomb – Ειδησεις

Από το 2028 είχε δείξει δείγματα η βρεφοκτόνος – Αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως το Newsbomb.gr – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο