AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπακς – Πέισερς 140-126: Εξωγήινος Γιάννης με 64 πόντους, «κατάπιε» την Ιντιάνα (vid)

[ad_1]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κέφια και με 64 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας κόντρα στους Πέισερς, οδηγώντας τους στη νίκη με 140-126.

Δεν μπορούσε κανείς να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι. Ο Έλληνας σταρ σταμάτησε στους 64 πόντους κόντρα στους Πέισερς και οδήγησε το Μιλγουόκι σε μια εντυπωσιακη νίκη με 140-126.

Ρεκόρ καριέρας ο ασταμάτητος Γιάννης

Αυτή η επίδοση είναι και ρεκόρ καριέρας, με τον Greek Freak να τρελαίνει κόσμο με τα όσα έκανε στο παρκέ. Συνολικά ο Γιάννης έμεινε στο παρκέ 35 λεπτά και τελείωσε με 64 πόντους, 19/24 δίποντα και 24/31 βολές. Ασύλληπτα ποσοστά στα δίποντα που δείχνουν πως ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Επιπλέον είχε 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του. Με αυτόν τον τρόπο τα ελάφια απάντησαν στην Ιντιάνα για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του In-Season Tournament.

Σημαντική νίκη και για τον Λίλαρντ, ο οποίος πλέον ανήκει στο TOP 5 των κορυφαίων τριποντέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο Dame είχε 21 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ κόντρα στους Πέισερς, αλλά δεν γινόταν να κλέψει τη δόξα του Γιάννη.

Από την πλευρά των ηττημένων ο Χαλιμπέρτον είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Τέρνερ ακολούθησε με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στο 17-7 ανέβηκαν οι Μπακς, ενώ στο 13-9 έπεσαν οι Πέισερς στην Ανατολή. Με 7/37 τρίποντα σούταραν τα ελάφια, ωστόσο το ρεσιτάλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν άφησε να… φανεί, αφού έκανε ότι ήθελε με τα… όργια του στα δίποντα και στις βολές.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Χριστοδουλόπουλος τρόλαρε τον παίκτη του Survivor με post από το Gazzetta : «Εγώ τι φταίω πάλι;» (vid)

Ο Τόλκιν έστελνε ως Άγιος Βασίλης γράμματα στα τέσσερα παιδιά του

NBA All Star Game 2024: Η προθέρμανση του Γιάννη με την ελληνική σημαία στην πλάτη (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο