AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπαντόσα – Σαμπαλένκα 0-2: Εύκολη νίκη και πρόκριση στον τρίτο γύρο του Miami Open

[ad_1]

Τη νίκη (6-4, 6-3) και συνάμα την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Miami Open πήρε η Αρίνα Σαμπαλένκα κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Μία μέρα μετά τον πρώτο προγραμματισμό του αγώνα αλλά και μετά από πολλές ώρες από την προγραμματισμένη ώρα, η Αρίνα Σαμπαλένκα πήρε τη νίκη κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open.

Χωρίς υπομονή, αλλά αποτελεσματική στο πρώτο σετ η Σαμπαλένκα

Μαυροφορεμένη, ελέω του αιφνίδιου θανάτου του πρώην συντρόφου της Κονσταντίν Κολτσόφ, η Αρίνα Σαμπαλένκα χωρίς την απαιτούμενη υπομονή κατάφερε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Λευκορωσίδα ξεκίνησε καλά το πρώτο σετ της αναμέτρηση κόντρα στην φίλη της Πάουλο Μπαντόσα, διατηρώντας το σερβίς της. Στο πέμπτο game βρέθηκε πολύ κοντά στο break, όμως η Ισπανίδα «έσβησε» τα δύο break point της Λευκορωσίδας. Στο 7ο game η Σαμπαλένκα είχε την ευκαιρία ξανά να «σπάσει» το σερβίς της Μπαντόσα, πετυχαίνοντάς το για το 4-3.

Η Νο2 τενίστρια στον κόσμο εκμεταλλεύτηκε το break της και πήρε δύο games διαφορά (5-3). Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια προσπάθησε να κλείσει το σετ στο σερβίς της Μπαντόσα, με την Ισπανίδα να παραμένει στο σετ. Το προβάδισμα στα σετ ήρθε για την Σαμπαλένκα στο service game της για το 6-4.

Βρήκε ρυθμό και breaks η Σαμπαλένκα για να έρθει η νίκη

Το δεύτερο σετ είχε αντίστοιχη έκβαση με το πρώτο, με τη διαφορά ότι η Σαμπαλένκα στο τρίτο game πραγματοποίησε το break. Η Λευκορωσίδα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το… σπάσιμο στο σερβίς της Μπαντόσα και έκανε το 3-1.

H Iσπανίδα κράτησε στη συνέχεια το σερβίς της και προσπάθησε να φέρει το σετ στα ίσα, χάνοντας ένα break point. H Σαμπαλένκα διατήρησε το σερβίς της και στη συνέχεια με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε να κλεισει το σετ με 6-3 και να πάρει τη νίκη κόντρα στην αγαπημένη της φίλη.


[ad_2]

Source link

Related posts

Πασχαλάκης: «Καμία δικαιολογία, η νοοτροπία δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Κούγιας στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον Συνεταιρισμό»

Συνθήκες ξηρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με ερημοποίηση

Αφήστε ένα σχόλιο