AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπαρτζώκας: «Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τρομερό αμυντικά, δείξαμε την πνευματική μας δύναμη»

[ad_1]

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβληθεί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ με 101-87 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague και να αρχίσει έτσι με νίκη τη «διαβολοβδομάδα».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος με το τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του, κατά κύριο λόγο στο αμυντικό κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε και στην πνευματική δύναμη που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Υπάρχουν πολλά πράγματα στο ματς που ήταν σημαντικά. Η άμυνα ζώνης που αποφάσισε να παίξει η Άλμπα μάς έδωσε επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε δεύτερες ευκαιρίες, σουτάραμε καλά, έχουμε καλούς σουτέρ, αν έχουν ρυθμό ειδικά απέναντι σε ζώνη, μπορούν να βάλουν 9 τρίποντα, όσα έβαλε ο Κάνααν δηλαδή. Είμαι χαρούμενος, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τρομερό αμυντικά και μας έδωσε ρυθμό, δεν έχει να κάνει τόσο με το τακτικό κομμάτι, αλλά με το ότι δείξαμε την πνευματική μας δύναμη, που είναι πολύ σημαντική στην Euroleague».

Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Είχαν 63% στα τρίποντα στο ημίχρονο, μπορούσαμε να σταματήσουμε με φάουλ, έπρεπε να θυσιαστούμε με μερικά φάουλ και όχι να σκεφτούμε το μετά. Είναι βασικά του αθλήματος αυτά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Miami Open: Τα στιγμιότυπα της ήττας του Τσιτσιπά από τον Σαποβάλοφ

Νέο Mitsubishi Colt: Το οδηγήσαμε στην Ελλάδα – Τιμές, εκδόσεις (vid)

Βόλος: Σε οικογενειακό κλίμα η Χριστουγεννιάτικη – Πρωτοχρονιάτικη γιορτή

Αφήστε ένα σχόλιο