AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νέα Σαλαμίνα: Επέστρεψε στις νίκες, περιμένει την απόφαση της έφεσης του ΑΠΟΕΛ

[ad_1]

Παίζοντας αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και με σοβαρότητα η Νέα Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα από την Περιστερώνα επικρατώντας 3-0 της Δόξας επιστρέφοντας στις νίκες και στα τρίποντα.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με ένα επιθετικό σχηματισμό με ταχύτατους παίκτες, κάτι που δείχνει ότι αυτό το στυλ παιχνιδιού ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η δουλειά έγινε από το πρώτο ημίχρονο για τον Χριστοδούλου και τους παίκτες του και με τα τρία γκολ που σημείωσαν έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Μπορεί η ομάδα να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της αλλά πήρε μία νίκη τεράστιας σημασίας, αφού δίνει την ευκαιρία στο να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα αποδυτήρια, κάτι που έλλειψε τις προηγούμενες βδομάδες με τα αρνητικά αποτελέσματα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και στο ματς με την ΑΕΖ την Πέμπτη. Στόχος είναι να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι αγωνιστική με αγωνιστική, έτσι για να μπορέσουν να είναι πανέτοιμοι για τα ματς κυπέλλου που είναι και όλο το ζουμί την φετινή σεζόν.

Αναμονή για την εκδίκαση…

Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Εφετείου για το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ κατέθεσε έφεση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να δώσει στα χαρτιά την πρόκριση στους ερυθρόλευκους και σήμερα το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά. Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η αρχική απόφαση δεν θα αλλάξει και τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.

Πρώτη γεύση από Προκοπίου

Την πρώτη του ολιγόλεπτη συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέγραψε ο Τίτος Προκοπίου απέναντι στη Δόξα, Ο νεαρός επιθετικός έπαιξε για περίπου 10 λεπτά και πήρε μία πρώτη γεύση. Στη Νέα Σαλαμίνα πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής μιας και θα υπάρχει και η δυνατότητα στα πολλά αδιάφορα ματς που θα έχει να δώσει η ομάδα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Λέικερς – Καβαλίερς 116-97: Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη με τριάδα… φωτιά (vid)

Σάκκαρη: Τι έβγαλε η κλήρωση στο Indian Wells

Κληρώνει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο χάντμπολ ανδρών

Αφήστε ένα σχόλιο