AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νίκλας: «Ήταν μια μεγάλη απάντηση»

[ad_1]

Ο Θάνος Νίκλας έκανε λόγο για «απάντηση» της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξηγώντας ωστόσο ότι «δεν έγινε κάτι».

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, κερδίζοντας με 74-61 τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε χαρακτηριστικά: «Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για το αποτέλεσμα αυτό. Για εμάς ήταν μια μεγάλη απάντηση. Δεν μας αρέσει να κλαιγόμαστε, αλλά έχουμε περάσει δύσκολα από την αρχή της σεζόν. Χρειάστηκε να αλλάξουμε ξένη, παίξαμε δύο φορές εκτός έδρας, χάσαμε όπως χάσαμε».

Και συνέχισε: «Ήρθαμε εδώ με την πλάτη στον τοίχο, δώσαμε το 100%, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να τελειώσουμε δυνατά τη χρονιά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ευχαριστώ το σταφ που έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά κυρίως τον κόσμο μας, που μας βοήθησε και μας έδωσε τρομερή ώθηση».

Από την πλευρά της, η Ελεάννα Χριστινάκη που τελείωσε το ματς με 20 πόντους, σχολίασε: «Πολύ σημαντικό ότι ήμασταν στην έδρα μας, κερδίσαμε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο, για αυτό και η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία. Εκτελέσαμε το πλάνο πολύ σωστά, εκμεταλλευτήκαμε τα mismatch και ήμασταν πολύ καλοί στα ριμπάουντ. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, θεωρώ για αυτό κερδίσαμε».

[ad_2]

Source link

Related posts

To NBA live στο Gazzetta

Παναθηναϊκός: Η πώρωση στον πανηγυρισμό του Μλαντένοβιτς ως συγκολλητικό παλιού με νέο | Blog – Γιάννης Σερέτης

Σάρμα – Σάκκαρη 0-2: Στην οκτάδα του Charleston Open η Ελληνίδα

Αφήστε ένα σχόλιο