AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ξιφασκία: Στο γκραν πρι της Ορλεάνης συνεχίζουν Γεωργιάδου και Γκουντούρα

[ad_1]

Μπαίνουν ξανά σε δράση οι Ελληνίδες ξιφομάχοι από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, με το γκραν πρι σπάθης της Ορλεάνης.

Στην Ορλεάνη, τη βάση της Δέσποινας Γεωργιάδου, θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ξιφασκίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργιάδου που ζει και προπονείται στην Ορλεάνη θα αγωνιστεί «εντός έδρας» στο γεμάτο συμμετοχές γκραν πρι της πόλης μαζί με τη Δώρα Γκουντούρα, που είναι αθλήτρια Team Future της bwin, αλλά και τη Μαρίνα Παΐζη. Οι δύο πρώτες έχουν προκριθεί απευθείας στο ταμπλό των 64, του οποίοι οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 9/12, ενώ η Παΐζη θα προσπαθήσει να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό μέσα από τον προκριματικό γύρο της Παρασκευής.

Αξίζει να θυμίσουμε πως Γεωργιάδου και Γκουντούρα βρίσκονται στο Νο3 και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης αντίστοιχα ενώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλο στο Αλγέρι ανέβηκαν μαζί στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Παράλληλα, και οι δύο κυνηγούν τους βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση η οποία όμως μπορεί να δοθεί μόνο σε μία από τις δύο, καθώς προκρίνεται μόνο μία από κάθε χώρα εκτός αν έχει πρόκριση το ομαδικό.

[ad_2]

Source link

Related posts

F1 – Με σωματοφύλακες στο Μεξικό ο Φερστάπεν

«Προσλάβετέ με κι εμένα»: Υπάλληλος της Louis Vuitton δείχνει το δώρο που χάρισε η εταιρεία στους εργαζομένους της για τα Χριστούγεννα

Λιάγκας: «Σε αυτό ταιριάζουμε με τον Snik, είμαι κι εγώ απέναντι στο κατεστημένο και την εξουσία» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο