AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Οι Έλληνες celebrities συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Ιεράς Οδού με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας του

[ad_1]

Οι Έλληνες celebrities σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στην Ιερά Οδό και παρευρέθηκαν σε κάλεσμα που είχε γίνει για τον έναν χρόνο από την λειτουργία του εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα». Μάλιστα τα γενέθλια του εστιατορίου γιορτάστηκαν με κάθε επισημότητα.

Ειδικά για αυτή την ημέρα στο εστιατόριο βρέθηκε και ολόκληρο το σχήμα από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης  Scorpios Studio live με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη τον Διογένη και την Γεωργία Μαυρουδή.

Εκτός από τους φανατικούς θαμώνες των κρεάτων,φιλους από την Θεσσαλονίκη,το παρών έδωσαν και πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες της Αθήνας.

Ανάμεσα τους η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας,  ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Σοφία Βόσσου, ο Χρήστος Πάζης, η Θέλξη, η Βασιλική Νταντά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Ταραξίας και ο Μιχάλης Τουρατζίδης.

Παρέα διασκέδασαν ο Νίκος Αποστολόπουλος  και ο Βασίλειος κοστετσος.

Παρών και ο διάσημος διακοσμητής Γιώργος Παντελούκας.

Την εμπειρία της κοπης σε premium meat απόλαυσε και η οικογένεια Κούστα με τους καλεσμένους της.

Όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ευχήθηκαν στον Στέφανο, παρόμοιες βραδιές για πολλά χρονιά ακόμη!!!!

Το steakhouse που ξεκίνησε από το 1997 στην Θεσσαλονίκη και τάραξε τα νερά της εστίασης στην Αθηνά με την ποιότητα και την εμπειρία της κοπής κρεάτων μπροστά στον πελάτη, διοργάνωσε μια φαντασμαγορική βραδιά με ζωντανή μουσική και special show στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Οδού.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Δανάη Μπάρκα και Άρης Καβατζίκης σε on air αντιπαράθεση για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

Πίτσα για…παγκόσμιο ρεκόρ! Αρκεί για να ταϊστεί ένα ολόκληρο χωριό, vid

ΒΙΝΤΕΟ: Μάλλον δεν την θέλει τη ζωή του: Πλησίασε τους κροκόδειλους και…

Αφήστε ένα σχόλιο