AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Οι δύο Αγρινιώτες Αντιπεριφερειάρχες με την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και εμπειρία τους!

[ad_1]

 Ο Νίκος Κατσακιώρης και ο Στυλιανός Μπλέτσας ήταν δύο πρόσωπα νεοεκλεγέντα στην Περιφέρεια που συγκέντρωναν πολλές πιθανότητες να αξιοποιηθούν από τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Και έτσι και έγινε αφού πλέον ο Στυλιανός Μπλέτσας είναι ο  νέος Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος της Δυτικής Ελλάδας , θέση που μέχρι χθες κατείχε ο Λάμπρος Δημητρογιάννης.   

Ο Λίνος Μπλέτσας, Πολιτικός Μηχανικός, και Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου N. Αιτωλοακαρνανίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.Εχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA στο KingstonUniversity του Λονδίνου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός και ως ιδιοκτήτης τεχνικών εταιρειών ιδιωτικών έργων.Το 2014 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και από το 2017 εκλέγεται Πρόεδρος αυτού.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με συσσωρευμένη εμπειρία και όπως έλεγε και ο ίδιος, οφείλει να συμβάλλει από τη δική του σκοπιά, ώστε οι αλλαγές, που έχει ανάγκη ο τόπος μας να πραγματωθούν με ταχύτητα και επάρκεια. «Σε αυτή την προσπάθεια επιθυμώ να συμβάλλω με την εμπειρία μου και τις επιστημονικές μου γνώσεις, γιατί πιστεύω ακράδαντα, πως ο τόπος μας μπορεί να μετατραπεί από οικονομικό ουραγό τις τελευταίες δεκαετίες σε πρωταθλητή ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον».

Επίσης ο Αγρινιώτης ο Νίκος Κατσακιώρης αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Ο Νίκος Κατσακιώρης είχε μια επιτυχημένη θητεία ως διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Είναι Πτυχιούχος των Τμημάτων Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο «Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce)» από το Kingston University. Έχει μετεκπαιδευτεί στις Διεθνείς Σχέσεις . Έχει υπηρετήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από τη θέση του Διοικητή Νοσοκομείων, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 είναι Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.). Είναι δημόσιος υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) κι έχει επίσης διατελέσει Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Στέλεχος τηςΔιεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. και ως μέλος της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ», Ενεπλάκη στα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια.

Επίσης δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι στις εκλογές είχε μια επίδοση που δεν έχει προηγούμενο! Διότι μπορεί να ήταν δεύτερος σε σταυρούς  μετά τον Θανάση Μαυρομμάτη, όμως το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που κατέβηκε υποψήφιος τον καθιστά “πρωταθλητή” αφού πέτυχε επίδοση ρεκόρ (με 22.253!!) τους νεοεμφανιζόμενους υποψήφιους, όλων των προηγούμενων χρόνων, με βάση τα στοιχεία που είναι σε γνώση μας.

«Δεσμεύομαι, ότι θα είμαι δίπλα σ’ όλους τους συμπολίτες μου και μαζί θα δώσουμε τη μάχη, να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Όλοι Μαζί!» είχε πει προεκλογικά ο Νίκος Κατσακιώρης και σκοπεύει να το κάνει πράξη!

Related posts

Τρεις πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο/Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του πρότυπου Βρεφονηπιακού σταθμού «Οι Φραουλίτσες»

aitoloakarnanianews

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για Προϋπολογισμός 2024 και Εφετείο!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο