AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

«Οι Ευχούληδες 3 μαζί για μπάντα», η παιδική ταινία του «Άνεσις» το Σαββατοκύριακο

[ad_1]

«Οι Ευχούληδες 3 μαζί για μπάντα», η παιδική ταινία του «Άνεσις» το Σαββατοκύριακο


«Οι Ευχούληδες 3 μαζί για μπάντα», είναι  η παιδική ταινία που προβάλλεται αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19.11.23) στον «Άνεσις», στο Αγρίνιο, και είναι μεταγλωτισμένο, ό,τι πρέπει  δηλαδή για τους μικρότερης ηλικίας κινηματογραφόφιλους.

Στις 4 το απόγευμα είναι μια καλή ώρα να δείτε την ταινία μαζί με τα παιδάκια σας  ή τα παιδιά φίλων και συγγενών που θέλετε να κάνετε χαρούμενα,  με ζεστό ποπ κορν και πορτοκαλάδα!

Η υπόθεση της ταινίας 

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα  υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Ελένη Μπίκου.

Δείτε το trailer:

Στον «Άνεσις», κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ): 4€

[ad_2]

Related posts

Σεμινάρια στο Αγρίνιο με θέμα: “Το Πανεπιστήμιο εκπαιδεύει τη μικρή επιχείρηση”

aitoloakarnanianews

Ανυπομονησία και..κυκλοφοριακό κομφούζιο για τον μεγάλο ημιτελικό στο Αγρίνιο!

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: σπίτι κολαστήριο με σκυλιά και κουφάρια ζώων στον παλιό Άγιο Χριστόφορο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο